Μπέμπα αξιολογεί κεριά μυρίζοντάς τα και γίνεται viral στο TikTok

Η μικρή Sunday έχει γίνει διάσημη στο διαδίκτυο για την… όσφρησή της.

Μπέμπα αξιολογεί κεριά μυρίζοντάς τα και γίνεται viral στο TikTok

 H μικρή Sunday μυρίζει κεριά και αξιολογεί.

TikTok / brikramer

Η Sunday Kramer είναι δύο ετών και έχει ήδη το δικό της κοινό στο TikTok. Ο λόγος; Το γούστο και η όσφρησή της. Η μικρούλα μυρίζει κεριά και λέει τη γνώμη της με επιφωνήματα, απολαυστικές γκριμάτσες και εκφράσεις.

«Ωωω τι ωραίο» φωνάζει η μικρούλα για κάποια, ενώ για εκείνα που δεν της αρέσουν λέει χωρίς δεύτερη σκέψη «Όχι, όχι αυτό».

Τα βίντεο δημοσιεύει η μαμά της, Bri Kramer στον λογαριασμό της στο TikTok ο οποίος μετρά πάνω από 200 χιλιάδες ακολούθους και εκατομμύρια likes.

Η Sunday ξεκίνησε να κάνει κριτική σε κεριά τον περασμένο Νοέμβρη, ωστόσο, όπως είπε η Bri σε συνέντευξή της στο TODAY, ανέκαθεν είχε αδυναμία στις έντονες μυρωδιές και πάντα είχε ξεκάθαρη άποψη για το τι της αρέσει και τι όχι.

«Όταν ήταν έξι μηνών, την έβαζα να μυρίζει τα μπαχαρικά που είχαμε στο ντουλάπι της κουζίνας. Ήταν ένα είδους πείραμα για να δω εάν θα μπορούσε να θυμηθεί τις μυρωδιές ή εάν θα είχε κάποια προτίμηση και πραγματικά είχε.»

Όσο για το ποια είναι τα αγαπημένα αρώματα της Sunday; Σύμφωνα με τη μαμά της η κανέλα και το τσάι matcha, τα οποία και ζητάει να μυρίσει κάθε μέρα.

Παρακάτω μερικά ακόμα απολαυστικά βίντεο με τη μικρούλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved