Τα μωρά του Αγίου Βαλεντίνου - Οι πιο χαριτωμένες φωτογραφίες

Μωρά στο απόλυτο Valentine’s mood.

Τα μωρά του Αγίου Βαλεντίνου - Οι πιο χαριτωμένες φωτογραφίες
Instagram / thelifestiles

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συσχετίστηκε με την ημέρα των ερωτευμένων από τον Τζέφρι Τσόσερ στον ύστερο Μεσαίωνα που άκμαζε η κουλτούρα του ιπποτικού έρωτα. Στην Αγγλία του 18ου αιώνα, οι ερωτευμένοι εξέφραζαν τον έρωτά τους δίνοντας ο ένας στον άλλο λουλούδια, χειροποίητες κάρτες και δώρα, ενώ κάμποσες δεκαετίες αργότερα ξεκίνησε και η μαζική παραγωγή καρτών και δώρων.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα, με την 14η Φεβρουαρίου να είναι μία ημέρα αφιερωμένη στον έρωτα. Τα καταστήματα γεμίζουν τις βιτρίνες με καρδιές και κόκκινες κορδέλες, τα ανθοπωλεία βάζουν σε πρώτο πλάνο τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα και τα social media κατακλύζονται από φωτογραφίες με ερωτευμένα ζευγάρια, δώρα, λουλούδια και καρδιές.

Τι άλλο μπορεί να δείτε στα timeline σας σήμερα; Χαριτωμένα μωράκια ντυμένα κατάλληλα για την περίσταση να ποζάρουν στον φακό. Είναι τα μωρά του Αγίου Βαλεντίνου και το hashtags #valentinesbabies στο Instagram έχει πάνω από 109.000 αναρτήσεις.

Τι είναι τα #valentinesbabies;

Δεν είναι μόνο τα μωρά που έχουν γεννηθεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ούτε τα μωρά τα οποία οι γονείς τους έχουν συλλάβει ανήμερα της 14ης Φεβρουαρίου. Είναι τα μωρά που με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων έβαλαν τα γιορτινά τους και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό επαγγελματιών φωτογράφων ή των γονιών τους.

https://www.instagram.com/p/CooTJdbN6WU

Είτε γιορτάζετε την ημέρα των ερωτευμένων, είτε όχι, αυτό είναι ένα θέαμα που δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους. Στην gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε κάποιες από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε.

Απολαύστε τις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved