Τα μικροσκοπικά μωράκια του Instagram – Δέκα φωτογραφίες νεογέννητων

Νεογέννητα μωρά ποζάρουν στον φακό της φωτογράφου Έβελιν.

Τα μικροσκοπικά μωράκια του Instagram – Δέκα φωτογραφίες νεογέννητων
Instagram / fotografie_eweliny

Η Έβελιν ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφιση νεογέννητων από το 2016. Η φωτογραφία ήταν ανέκαθεν ένα αγαπημένο της χόμπι το οποίο αποφάσισε να κάνει επάγγελμα μετά τη γέννηση των γιων της.

«Ο ερχομός του πρώτου μου παιδιού και η αλλαγή των προτεραιοτήτων με ώθησαν προς τη φωτογραφία» αναφέρει στην επαγγελματική της ιστοσελίδα. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει φωτογραφίσει δεκάδες ζευγάρια με τα νεογέννητα μωρά τους και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο φωτογραφίες με νεογέννητα και νέους γονείς. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν γιατί αποτυπώνουν συναισθήματα, στιγμές και μοιάζουν αυθόρμητες, χωρίς ιδιαίτερα σκηνικά και props. Οι περισσότερες είναι τραβηγμένες στο σπίτι, ενώ ένα ιδιαίτερο project είναι το Project28 όπως το ονομάζει, δηλαδή τις φωτογραφίες που τραβάει μέσα στο μαιευτήριο τις πρώτες δύο μέρες μετά τη γέννηση του μωρού.


https://www.instagram.com/p/CeWlhwksxHJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα μικροσκοπικά μωράκια στο Instagram – Οι φωτογραφίες της Έβελιν

Η φωτογράφος έχει δημοσιεύσει στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram πάνω από 1000 φωτογραφίες νεογέννητων και νέων γονιών. Οι ακόλουθοί της έχουν ξεπεράσει τις 27 χιλιάδες και η κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes.


https://www.instagram.com/p/CdnBPvmsoQl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι εκείνες με τους νέους γονείς που έχουν στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα μωρά τους.


https://www.instagram.com/p/Cd_WolcMf-P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες με μωρά που ποζάρουν μόνα τους στον φωτογραφικό φακό. Μωρά μόλις λίγων ημερών, μικροσκοπικά και αξιολάτρευτα.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Έβελιν στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved