Βρες το ιδανικό παιχνίδι για τα παιδάκια σου

Τις ημέρες του Πάσχα τα βαφτιστήρια έχουν την τιμητική τους, καθώς περιμένουν τις λαμπάδες και τα δώρα που έχουν πάρει για εκείνα νονοί και νονές.

Βρες το ιδανικό παιχνίδι για τα παιδάκια σου

Εσύ όμως ως καλός γονέας θα πρέπει να φροντίσεις ώστε οι πασχαλινές διακοπές να γίνουν ακόμα πιο ευχάριστες για το παιδί σου και τι καλύτερο από ένα προσεγμένο και διαλεγμένο δώρο; Τα παιχνίδια είναι οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών κι εμείς έχουμε επιλέξει για ‘σένα τα καλύτερα, αυτά που θα χαρίσουν ώρες ψυχαγωγίας στο δικό σου! Διάλεξε το παιχνίδι που ταιριάζει στα γούστα του και το πορτοφόλι σου και κάνε του ένα δώρο που θα θυμάται για πάντα!

Επιτραπέζιο Party Game Trilogy

pasxa paixnidia 3

Αν ψάχνεις ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο, κατάλληλο ακόμα και για μεγάλο αριθμό παικτών, μόλις το βρήκες! Το Party Game Trilogy παίζεται με έως και 12 άτομα, διασκεδάζοντας έτσι όχι μόνο τα παιδιά σου αλλά και την παρέα τους. Συνδυάζει τρία κλασικά παιχνίδια (παντομίμα, βρες τη λέξη, σκιτσογραφίες) με τον κάθε παίκτη να πρέπει να χρησιμοποιήσει όλο το φάσμα των δεξιοτήτων του προκειμένου να περιγράψει στις ομάδες λέξεις και φράσεις. Ένα είναι το σίγουρο: το γέλιο που θα πέσει απλά δε θα ‘χει προηγούμενο!

Τα Κάστρα του Μυστρά

Ένα υπέροχο επιτραπέζιο, ικανό να προφέρει αμέτρητες ώρες ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους, Τα Κάστρα του Μυστρά έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις και σημειώσει εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως -και υπάρχει λόγος! Οι παίκτες δημιουργούν οι ίδιοι τον χάρτη του, κομμάτι-κομμάτι, καθώς καλούνται να εκμεταλλευτούν ιππότες, καλόγερους, γεωργούς και ληστές προκειμένου να διεκδικήσουν αγρούς, δρόμους και καστροπολιτείες και να συγκεντρώσουν εκείνοι τους περισσότερους πόντους. Το επιτραπέζιο διαθέτει τεράστια αντοχή στον χρόνο, αφού σε κάθε παρτίδα, χάρτης και πλοκή διαφέρουν! Το αρχικό πακέτο περιλαμβάνει το κυρίως παιχνίδι και τις επεκτάσεις Το Ποτάμι και Ο Ηγούμενος.

LEGO Minecraft – The Rabbit Ranch

pasxa paixnidia 4

Το λατρεμένο video game Minecraft ζωντανεύει μέσα από το διόραμα της LEGO! Το σετ Rabbit Ranch αποτελείται από ένα μεγάλο ράντζο για κουνέλια. Διαθέτει αποσπώμενη οροφή και ανοιχτό πίσω μέρος έτσι ώστε το παιδί να προσαρμόσει με άνεση το εσωτερικό του. Οι εξωτερικοί του χώροι είναι κατάλληλοι για καλλιέργεια τροφής κουνελιών, μόνο που η κοντινή σπηλιά έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα. Τι να κρύβεται άραγε στο εσωτερικό της; Μόνο ένας ατρόμητος πολεμιστής θα αρπάξει το σπαθί του και θα δει τι υπάρχει εκεί.

Jenga Super Mario

Το αγαπημένο Jenga, κατέφθασε σε νέα, ακόμα πιο παιχνιδιάρικη έκδοση! Το Jenga Super Mario παίρνει το γνωστό σε όλους κόνσεπτ του κλασικού Jenga και το εμπλουτίζει με στοιχεία κατ’ ευθείαν από τα video games της Nintendo! Τα τουβλάκια έχουν πλέον το μοτίβο και το χρώμα των bricks που σπάει ο Mario ενώ στην κορυφή του πύργου περιμένει ο Bowser! Mario, Luigi, Toad και Peach συναγωνίζονται για το ποιος θα φτάσει πρώτος, ενώ παράλληλα οι παίκτες γυρνούν τον δείκτη και καλούνται να φέρουν εις πέρας τις προκλήσεις του για να κερδίσουν χρυσά νομίσματα. Press Start!

3D παζλ Ravensburger Frozen II Σταράκι

pasxa paixnidia 5

Δεν υπάρχει παιχνίδι που να συνδυάζει την ψυχαγωγία με την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η πνευματική ταχύτητα, η ενίσχυση της βραχυπρόθεσμης μνήμης και οι συνδέσεις μεταξύ των εγκεφαλικών κυττάρων μέσω της ενεργοποίησης και των δύο ημισφαιρίων του εγκεφάλου. Το εμπνευσμένο από το Frozen II τρισδιάστατο παζλ της Ravensburger, αποτελεί ένα από τα πλέον χαριτωμένα που θα βρεις στην αγορά. Αποτελείται από 108 κομμάτια, ενσωματώνει τεχνολογία EasyClick για εύκολη και σταθερή εφαρμογή ενώ με την ολοκλήρωσή του μπορεί να αποτελέσει ένα πανέμορφο διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο!

Nerf Fortnite Heavy SR Blaster

pasxa paixnidia 6

Η τρέλα των πιτσιρικιών με το Fortnite δεν έχει προηγούμενο -σωστός παροξυσμός! Πώς θα σου φαινόταν να μεταφέρεις όμως τη δράση από το video game στην πραγματικότητα; Αν η ιδέα σε ιντριγκάρει, τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε το Heavy SR Blaster, το εμπνευσμένο από τον τίτλο της Epic όπλο της Nerf! Το παιδί θα το αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά -είναι άλλωστε το ίδιο όπλο που χρησιμοποιεί και στο παιχνίδι. Έρχεται με ενσωματωμένο σκόπευτρο για μεγαλύτερη ακρίβεια και «πυρομαχικά» από αφρολέξ, χαρίζοντας την πολυπόθητη… Victory Royale εκτός οθόνης!

LEGO Flower Bouquet

Χάρισε στο παιδί σου το πιο όμορφο μπουκέτο λουλούδια που θα μπορούσες να του προσφέρεις, ένα μπουκέτο που δε μένει απλώς στην υψηλή αισθητική αλλά… γυμνάζει και το μυαλό! Τα λουλούδια που το απαρτίζουν, βλέπεις, είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με LEGO με το παιδί να πρέπει να τα δημιουργήσει το ίδιο. Το τελικό αποτέλεσμα θα σε αφήσει άφωνο, αφού είμαστε βέβαιοι πως μέχρι να το δεις, δε θα μπορείς να φανταστείς πως κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατό να φτιαχτεί μόνο με LEGO. Οι μίσχοι των λουλουδιών μάλιστα προσαρμόζονται έτσι ώστε το μπουκέτο να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε βάζο.

LEGO Ford F-150 Raptor

pasxa paixnidia 7

Δώσε στο παιδί σου τη δυνατότητα να συναρμολογήσει το δικό του όχημα και μάλιστα όχι όποιο κι όποιο. Το F-150 Raptor ανήκει στη θρυλική οικογένεια των ημιφορτηγών της Ford, διαθέτοντας αστείρευτη δύναμη και δυναμικό design. Αυτά ακριβώς αντανακλά και το μοντέλο της LEGO, στο πλαίσιο της σειράς Technic. Με εκπληκτικής λεπτομέρειας χαρακτηριστικά όπως ο κινητήρας V6 με τα κινούμενα έμβολα ή οι αναρτήσεις σε όλους τους τροχούς, θα εμπνεύσει και θα ενθουσιάσει το παιδί -και μαζί μ’ αυτό κι εσένα- τόσο κατά τη συναρμολόγηση, όσο και κατά το παιχνίδι.

Exquisite Elements Jewelry Frozen II

pasxa paixnidia 1

Το απόλυτο σετ για να εξαντλήσουν τη δημιουργικότητά τους οι λάτρεις και λάτρισσες του Frozen II. Στην ουσία πρόκειται για ένα υπερπλήρες DIY πακέτο που έρχεται με όλα τα απαραίτητα (84 κομμάτια συνολικά, συμπεριλαμβανομένων μεταλλικών μερών, διακοσμητικών, χαντρών, αλυσίδων και faux σουέντ) έτσι ώστε τα παιδιά να φτιάξουν τα δικά τους κοσμήματα εμπνευσμένα από τον κόσμο του Frozen II. Δώσε τους την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους περνώντας ευχάριστα την ώρα τους και φτιάχνοντας κάτι που θα φορούν με περηφάνεια.

Pikachu V Showcase

Το τέλειο δώρο για τους λάτρεις των card games και συγκεκριμένα των Pokemon. Το Pikachu V Showcase απευθύνεται σε όσους συλλέγουν κάρτες Pokemon και είναι ένα πραγματικό «μαγικό κουτί» που θα ενισχύσει την εμπειρία gameplay τους. Περιλαμβάνει μία πανίσχυρη promo κάρτα Pikachu V, μία foil κάρτα με το Mimikyu, μία μεγάλη (oversize) foil κάρτα Pikachu V, τέσσερα booster packs Pokemon TCG και έναν κωδικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον online τίτλο Pokemon TCG Live, όλα αυτά σε μία σούπερ συσκευασία. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved