Κοριτσάκι προσποιείται ότι κοιμάται μόλις βλέπει τη μαμά του (vid)

H μικρούλα πιστεύει ότι μπορεί να ξεγελάσει τη μητέρα της.

Κοριτσάκι προσποιείται ότι κοιμάται μόλις βλέπει τη μαμά του (vid)
you tube / Rumble Viral

Το πρόγραμμα ύπνου των παιδιών αλλάζει καθώς μεγαλώνουν. Συνήθως αρνούνται να πάνε για ύπνο νωρίς το βράδυ, βρίσκοντας τις πιο απίθανες δικαιολογίες.

Η μικρούλα πάντως στο βίντεο που θα δείτε, δεν χρειάστηκε να σκεφτεί ένα λόγο για τον οποίο δεν βρισκόταν στο κρεβάτι της, ενώ θα έπρεπε. Έκανε κάτι …καλύτερο. Προσποιήθηκε ότι κοιμόταν χωρίς να έχει καν ξαπλώσει!

Η παρουσία της μητέρας της στο δωμάτιο την αιφνιδίασε, κι έτσι με το που την είδε, ακούμπησε το κεφαλάκι της στο κρεβάτι κι έκανε ότι κοιμόταν. Μάλιστα προσπαθεί να μην κουνιέται, πιστεύοντας ότι η μαμά της δεν την έχει πάρει είδηση.



Γιατί είναι σημαντικό ένα παιδί να κοιμάται με πρόγραμμα

Το κάθε παιδί βλέπουμε ότι είναι μία κινητή βομβίτσα ενέργειας. Πόσες φορές, έχω ευχηθεί να είχα και εγώ έστω το 1/10 της ενέργειάς του; Για να συνεχίσει όμως να είναι ενεργό και δραστήριο, χρειάζεται να κοιμάται κάποιες ώρες για να ξυπνήσει ξεκούραστο, όχι μόνο σωματικά αλλά και νοητικά, εφόσον χρειάζεται για τις σχολικές του επιδόσεις – και όχι μόνο – καλή μνήμη και συγκέντρωση.

Και για να γίνει αυτό με τη σειρά του, χρειάζεται πρόγραμμα. Το πρόγραμμα ύπνου δίνει στο παιδί την σταθερότητα που χρειάζεται για να ρυθμιστεί το βιολογικό του ρολόι και η ψυχοσύνθεσή του σε αυτό, ώστε και εσείς να μην ταράζεστε κάθε φορά που πλησιάζει η ώρα του ύπνου, αλλά και εκείνο δεν θα μπαίνει στις ατέρμονες εκείνες διαπραγματεύσεις «10 λεπτάκια ακόμα!». Μάλιστα, για να μην υπάρχουν αστοχίες, χρειάζεται το πρόγραμμα να συνεχίζεται τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved