Αυτές οι φωτογραφίες παιδιών θυμίζουν σκηνικά από παραμύθι (εικόνες)

  • Πισω από τον φακό βρίσκεται η Πολωνή φωτογράφος Iwona Podlasinska
  • Φωτογραφίες που ξυπνούν αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων
Αυτές οι φωτογραφίες παιδιών θυμίζουν σκηνικά από παραμύθι (εικόνες)
Instagram / iwonapodlasinska

Η Iwona Podlasinska είναι μία βραβευμένη φωτογράφος παιδιών. Το έργο της έχει αναγνωριστεί ανά τον κόσμο και οι φωτογραφίες της έχουν ξεχωρίσει για το ατμοσφαιρικό στιλ τους.

Η φωτογράφος απαθανατίζει παιδιά όλων των ηλικίων σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και σπίτια και όλες της οι φωτογραφίες θυμίζουν σκηνή από παραμύθι ή από χολιγουντιανή παιδική ταινία. Το σκηνικό αν και απλό είναι ατμοσφαιρικό και παραμυθένιο. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τις βραδινές ώρες και ο ελάχιστος φωτισμός που έχει επιλέξει τις κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερες.

paramuthenis forotgrafies paidion 15

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / iwonapodlasinska

Όπως αναφέρει και η ίδια, θέλει μέσα από τις φωτογραφίες της να απαθανατίσει παιδικές περιπέτειες, cozy και νοσταγλικές στιγμές και πράγματι το καταφέρνει. Οι φωτογραφίες της δείχνουν παιδιά του σήμερα, όμως μπορεί ο καθένας από εμάς να ταυτιστεί και να θυμηθεί δικές του παιδικές αναμνήσεις.

paramuthenis forotgrafies paidion 16

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / iwonapodlasinska

Η Iwona δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram o οποίος έχει πάνω από 50 χιλιάδες ακολούθούνς. Η κάθε φωτογραφία αναμενόμενα συγκεντρώνει χιλιάδες likes και ιδού μερικές από τις αγαπημένες μας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved