Ντενίζ Ρίτσαρντς-Τσάρλι Σιν: Αν και χωρισμένοι, ενωμένοι για τα παιδιά!

Ο Τσάρλι Σιν και η Ντενίζ Ρίτσρντς είναι από τα ελάχιστα ζευγάρια στο Χόλιγουντ που χώρισαν ειρηνικά, κάτι που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση και για άλλους διάσημους ή μη.

Ντενίζ Ρίτσαρντς-Τσάρλι Σιν: Αν και χωρισμένοι, ενωμένοι για τα παιδιά!


«Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα ήταν πολύ καλά για εμάς» είπε η Ντενίζ σε τηλεοπτική της συνέντευξη. «Είμαστε πολύ κοντά και είμαστε φίλοι, κάτι που είναι υπέροχο κυρίως για τα παιδιά μας».

Οι δύο διάσημοι πρώην οι οποίοι έχουν αποκτήσει από τον γάμο τους την 9χρονη σήμερα Σαμ, και την 7χρονη Λόλα, κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά από τότε που ο Τσάρλι Σιν χώρισε από την τρίτη σύζυγό του Μπρουκ Μίλερ. «Είναι λίγο τραγικό αλλά είναι αλήθεια» παραδέχτηκε η Ρίτσαρντς και συνέχισε: «Όταν τελείωσε ο τρίτος του γάμος, άρχισε να διαλύεται ψυχολογικά και τότε ήταν που αρχίσαμε να είμαστε φιλικοί μεταξύ μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντενίζ Ρίτσαρντς δίκαια μπορεί να πάρει τον τίτλο της «μαμάς της χρονιάς» αφού πρόσφατα πήρε την προσωρινή κηδεμονία των δίδυμων παιδιών του Σιν με τη Μίλερ, τα 4χρονα αγοράκια Μπομπ και Μαξ καθώς η μητέρα τους συνεχίζει να βρίσκεται σε κλινική για να καταπολεμήσει τον εθισμό της σε χάπια και ναρκωτικές ουσίες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved