Φωτογραφίες μέσα από τα μάτια των παιδιών

Θυμόσαστε τη πρώτη φορά που είδατε μια πεταλούδα; Ή την πρώτη φορά που ξαπλώσατε κάτω και κοιτάξατε τα αστέρια;

Φωτογραφίες μέσα από τα μάτια των παιδιών

Όταν είμαστε νέοι, ο φυσικός κόσμος είναι γεμάτος περίεργα πράγματα. Τα παιδιά μπορούν να βρουν μια ατελείωτη γοητεία σε μια μυρμηγκοφωλιά ή να περάσουν μια ώρα βλέποντας τις κάμπιες να μετακινούνται η μία πίσω από την άλλη σε μια τεράστια σειρά. Ως ενήλικες, είναι εύκολο να χάσουμε την επαφή με το δέος που κάποτε νιώσαμε και εμείς ως παιδιά. Οι πολυάσχολες ζωές μας, απομακρύνονται από τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς και σταματάμε να δίνουμε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες που κάποτε μας ενέπνεαν.

Ξεκίνησα τη λήψη φωτογραφιών στη φύση, όταν ήμουν μόλις 11 ετών. Ο πατέρας μου, ένας ερασιτέχνης φωτογράφος, μου έδωσε την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή και με πήγε στον κήπο πίσω να φωτογραφίσω το πουλί που είχαμε. Όπως κοιτούσα μέσα από το φακό μου ανακάλυψα έναν ολόκληρο νέο κόσμο. Εκείνη η στιγμή με οδήγησε σε μια καριέρα φωτογράφου φύσης και με ενέπνευσε να διδάξω φωτογραφία σε παιδιά σε όλο τον κόσμο ως έναν τρόπος σύνδεσής τους με την ύπαιθρο.

Ορίστε μερικές φωτογραφίες μέσα από τα μάτια των παιδιών. Όπως τα παιδιά βλέπουν τη φύση, όπως τα παιδιά βλέπουν τα πάντα γύρω τους.

#1

fisi1


#2

fisi2


#3

fisi3


#4

fisi4


#5

fisi5


#6

fisi6


#7

fisi7


#8

fisi8


#9

fisi9


#10

fisi10

Gabby Salazar

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved