Η Gwen Stefani ανέβασε στη συναυλία της ένα παιδί - θύμα εκφοβισμού (video)

Χιλιάδες θαυμαστές της Gwen Stefani έσπευσαν να την απολαύσουν στο live της στο West Palm Beach, της Φλόριντα, όπου εξελίχθηκε μία από τις πιο συγκιητικές ιστορίες που έχουμε δει τελευταία.

Η Gwen Stefani ανέβασε στη συναυλία της ένα παιδί - θύμα εκφοβισμού (video)

Η performer καθώς τραγουδούσε εντόπισε ένα πανό που κρατούσε μία μαμά. Μην μπορώντας να διακρίνει ακριβώς τί γράφει, το ζήτησε στη σκηνή και το διάβασε από μικροφώνου.

«Ο γιος μου ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού από την πρώτη έως την πέμπτη Δημοτικού. Γυρνούσε κάθε μέρα σπίτι σε κακή κατάσταση, πήγαινε στο δωμάτιό του και χαμογελούσε μόνο όταν άκουγε τη μουσική σου».

Η Stefani, συνειδητοποιώντας ότι η μουσική της έδιναν κουράγιο και δύναμη στον μικρό που είχε υποστεί bullying για χρόνια, χωρίς δισταγμό τον φώναξε στη σκηνή: «Ελα εδώ αμέσως» ακούγεται να λέει στο βίντεο. Το κοινό παραλληρεί για τον μικρό Brandon, ο οποίος φτάνει στη σκηνή και αγκαλιάζει το είδωλό του. Τα δάκρυά του τρέχουν και η Gwen τον αγκαλιάζει.

Οι στιγμές είναι μοναδικές για όλους, αλλά αυτό που τις κάνει ακόμη πιο σημαντικές είναι που η Stefani δημοσίευσε το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό με το εξής σχόλιο: «Πριν 3 χρόνια, όταν τα πράγματα στην προσωπική μου ζωή ήταν πολύ δύσκολα, προσευχόμουν κάθε μέρα στον Θεό να μου δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω το δώρο που μου έχει δώσει, και να κάνω μια διαφορά με κάποιο τρόπο σε αυτόν τον κόσμο - Χθες, αυτός ο πιτσιρικάς ήταν η απάντηση στις προσευχές μου, #‎zerotoleranceforbullies‬».

Ο Brandon ανέβηκε και πάλι στη σκηνή στην τελευταία υπόκλιση του γκρουπ, ενώ μαζί με τη μητέρα του πήγαν και στα παρασκήνια στο τέλος της συναυλίας, όπου και συναντήθηκε με τους γιους της τραγουδίστριας.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved