Μπαμπάς διαφωνεί με την 4χρονη κόρη του... γιατί η μικρή θέλει αγόρι! (βίντεο)

Ένας Σκωτσέζος μπαμπάς μοιράστηκε την ιστορία του στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο όπου δείχνει τη μικρή του κόρη να ζητά επίμονα ένα αγόρι και εκείνον να αρνείται πεισματικά.

Μπαμπάς διαφωνεί με την 4χρονη κόρη του... γιατί η μικρή θέλει αγόρι! (βίντεο)

Ο John Tierney από το Blantyre, ήταν στο αυτοκίνητο με τη μικρή Grace και είχαν μια διαφωνία... Το θέμα τους είναι το εξής: Η κόρη του θέλει έναν φίλο και εκείνος της το απαγορεύει. Το κάνει μάλιστα πολύ γλυκά και ευγενικά, απειλώντας την ότι θα του σπάσει τα πόδια, και θα φυλακίσει τον μπαμπά του! Οι πατεράδες πάντως που το είδαν επικροτούν την αντίδρασή του μαζικά, στέλνοντάς του επιδοκιμαστικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

«Ο μπαμπάς θα σπάσει τα πόδια του» αστειεύεται ο John και συνεχίζει «Και μάντεψε τί θα πάθει ο μπαμπάς του! Ο δικός σου μπαμπάς θα τον πάρει όμηρο και θα τον κρατάει φυλακισμένο σε μια ντουλάπα».

Η θυμωμένη Grace συνεχίζει να φωνάζει ότι θέλει αγόρι και θα το έχει, με τον πατέρα της να της κόβει την κουβέντα λέγοντας πως θα την κάνει καλόγρια και όλη μέρα το μόνο που θα κάνει η μικρή είναι να ασχολείται με τον Χριστό.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral και το οποίο αφιερώνουμε με χαμόγελο σε όλους τους μπαμπάδες με κόρες...

{youtube}EkmGLBQX6Cg{/youtube}

H ιστορία όμως δε σταματάει εδώ... Οι κάμερες εντόπισαν τον πατέρα της μικρής και τον ρώτησαν για το στιγμιότυπο. Ο 37χρονος είπε ότι το αστείο ξεκίνησε όταν την είδε να χαιρετάει δυο παιδάκια που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο. Εκείνος την είδε και της έκανε παρατήρηση να μη χαιρετάει ξένα αγόρια, θέλοντας φυσικά να αστειευτεί μαζί της, καθώς ξέρει πόσο κοινωνική αλλά και επίμονη είναι.

Κάπου εκεί η μικρή άρχισε να λέει ότι θέλει να βρει έναν φίλο και ο μπαμπάς της άρχισε να μαγνητοσκοπεί. «Δεν περίμενα να γίνει τέτοιος πανικός, προ ημερών με σταμάτησαν στο σούπερ μάρκετ και μου έλεγαν ότι το είδαν, ενώ και στον δρόμο χαιρετάνε την κόρη μου...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved