Δείτε αυτός ο μπαμπάς τι ανάγκασε το γιο του να κάνει, μόλις έμαθε ότι εκφόβιζε παιδιά στο σχολείο!(εικονα)

Είναι δύσκολο να ξέρεις σαν γονιός αν κάνεις το σωστό πράγμα για το παιδί σου. Ελπίζεις να τους διδάσκεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, αλλά και αν αναπόφευκτα απομακρυνθούν από το καλό, απλά ελπίζεις ότι θα το χειριστείς κατάλληλα.

Δείτε αυτός ο μπαμπάς τι ανάγκασε το γιο του να κάνει, μόλις έμαθε ότι εκφόβιζε παιδιά στο σχολείο!(εικονα)

Κάτι αντίστοιχο συνέβει και στον Τίμοθι Ρόμπενχορστ όταν έμαθε ότι ο γιος του Κέιντεν εκφόβιζε έναν συμμαθητή του. Η τιμωρία του πιτσιρικά δεν ήταν ανώδυνη. Εκτός από μια δημόσια απολογία προς το θύμα του, τώρα θα πρέπει να ξυπνάει στις 4:30 π.μ. κάθε πρωί για να ξεκινήσει το εξαντλητικό πρόγραμμα που του επέβαλε ο μπαμπάς του. Αυτό συμπεριλαμβάνει διάφορες εξαντλητικές ασκήσεις καθώς και δουλειές στο σπίτι.

-------------10337756 814804851947705 1235692165912874882 n

Πέρα από αυτό τον ανάγκασε να αλλάξει και τις εικόνες στο profil του που διατηρεί στο facebook ενώ ο ίδιος ο μπαμπάς σχολίασε: «Αυτό συμβαίνει όταν ένας πατέρας μαθαίνει ότι ο γιος του είναι ένας «νταής» του σχολείου. Ο πρώτος νόμος που έχω είναι ότι ποτέ δεν αγγίζεις κάποιον εάν πρώτα εκείνος δεν αγγίξει τα χέρια του πάνω σε εσένα. Το ίδιο ισχύει και για το bullying, αν κάποιος δεν σε πειράξει, απλά δεν τον πειράζεις. Νιώστε ελεύθερα και πείτε στον Κέιντεν, πόσο λάθος είναι να είναι κάποιος ο «νταής» του σχολείου ή μοιραστείτε μαζί του τις δικές σας ιστορίες για να τον βοηθήσετε να καταλάβει πώς μπορεί να νιώθει το θύμα. ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να μοιραστεί αυτή τη φωτογραφία προς παραδειγματισμό άλλων παιδιών!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved