Τι φανερώνει το αποτύπωμα των χειλιών σου για τα ψυχολογικά σου χαρακτηριστικά;

Τα αποτυπώματα των χειλιών δίνουν τη δική τους εξήγηση.

Τι φανερώνει το αποτύπωμα των χειλιών σου για τα ψυχολογικά σου χαρακτηριστικά;

Λοιπόν, μπορεί να με πείτε περίεργη. Μέχρι στιγμής έχω ψάξει αρκετά θέματα που αφορούν την προσωπικότητα μας, μέσα από ορισμένες νέες ψυχολογικές τεχνικές που δεν με άφησαν οφείλω να πω καθόλα αδιάφορη. Βέβαια το θέμα μου πάντα είναι να μπορώ να βρω έναν σύνδεσμο Α που προκαλεί το Β, (για παράδειγμα δεν πιστεύω στο "κακό μάτι", απλά από μια αδιαθεσία π.χ.) και μόνο αφού έχει αποδεχτεί θεωρητικώς και με την κοινή λογική, θα δεχτώ οποιαδήποτε ανάλυση.

Αυτή τη φορά η ερευνά μου περιελάμβανε την πρακτική της χειλεανάγνωσης. Πως ακριβώς το είπες; θα ρωτήσετε. Λοιπόν, η ανάγνωση των χειλιών είναι η ανακάλυψη των ψυχολογικών χαρακτηριστικών που αποκαλύπτεται μέσα από τα σχήματά τους, όπως αυτό φαίνεται σε ένα χαρτί που έχουμε φιλήσει, μια κενή επιφάνεια ή τον σύντροφό μας στο μάγουλο και μπορεί να πει κάτι για το ποιοι πραγματικά είμαστε. Τα προκύπτοντα αποτυπώματα υποτίθεται ότι δείχνουν μια ευρεία ποικιλία πληροφοριών για την υγεία και την ψυχολογική προδιάθεση μας.

Εντάξει το παραδέχομαι, εγώ το έκανα κι ακόμη κι αν δεν είστε οπαδοί τέτοιους είδους αναλύσεων ή συγκαταλέγεστε στους "άπιστους Θωμάδες", νομίζω ότι το αποτέλεσμα έχει βάσεις αλήθειας. Αν πάλι το περιγελάσετε, μπορείτε απλά να το δείτε σαν ένα παιχνίδι, που ο καθένας θα μπορούσε να δώσει μια σημαντική ανατροφοδότηση, για το αν το αποτέλεσμα του ταιριάζει.

Πριν όμως σας δώσω την ανάλυση των αποτυπωμάτων, να σας πω ότι, κοιτάζοντας το φυσικό στόμα ενός ατόμου δεν σημαίνει ότι τα χείλη του θα αποτυπωθούν έτσι! Νομίζατε είναι τόσο απλό ε; Λοιπόν, ένα άτομο με ένα πολύ γεμάτο στόμα μπορεί να κάνει αποτυπώσεις με λεπτά χείλη και το αντίστροφο. Στην πραγματικότητα, αυτές οι αποτυπώσεις μπορεί να διαφέρουν ακόμη και μέρα με τη μέρα. Χμ...φαίνεται ενδιαφέρον!

Ας δούμε λοιπόν μερικά αποτυπώματα χειλιών και ποια είναι η εξήγηση τους:

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved