Τα 7 σημάδια ότι περιμένετε αγόρι! Μύθος ή αλήθεια;

Από τη γιαγιά σας έχετε μάθει ότι υπάρχουν τρόποι να γνωρίζετε αν περιμένετε αγόρι ή κορίτσι, ενώ είστε έγκυος. Είναι αλήθεια όμως, ή μήπως πρόκειται για μύθους;

Τα 7 σημάδια ότι περιμένετε αγόρι! Μύθος ή αλήθεια;

Μήπως να μην ακούτε σ' αυτά και να ακούσετε το ένστικτό σας που θα σας πει σίγουρα αν θα κρατάτε σε λίγο καιρό στην αγκαλιά σας τον γιο ή την κόρη σας; Δεν κάνει πάντως κακό να γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα σημάδια που κάποιες ηλικιωμένες κυρίες επικαλούνται για να σας πείσουν ότι περιμένετε αγοράκι και όχι κοριτσάκι...

• Χαμηλή κοιλιά

Λένε πως όταν η κοιλιά μιας εγκύου είναι χαμηλά, τότε περιμένει αγοράκι. Πόσο χαμηλά όμως πρέπει να είναι για να είναι αγοράκι και είναι αλήθεια ή ισχύει κατά περιπτώσεις;

• Ροζ ούρα

Κάποιοι πάνε ακόμα πιο... μακριά τον μύθο και υποστηρίζουν πως το χρώμα των ούρων είναι ικανό να μαρτυρήσει το φύλο του μωρού μιας εγκύου. Αν είναι ροζ, πρόκειται για κοριτσάκι. Αν δεν είναι όμως, τότε είναι αγοράκι.

• Γλυκό ή πικάντικο;

Αν μία έγκυος, λέει ο... μύθος αποζητά να τρώει περισσότερα γλυκά από ό,τι αλμυρά στην εγκυμοσύνη της, τότε περιμένει κοριτσάκι. Αν όμως θέλει να τρώει συνέχει καυτερά, τότε πρόκειται για αγοράκι.

• Το μέγεθος μετράει

Για κάποιους, το μέγεθος του στήθους μιας εγκύου μπορεί να μαρτυρήσει το φύλο του μωρού. Αν το δεξί στήθος, λέει, είναι μεγαλύτερο, τότε είναι αγοράκι.

• Το κλειδί του... μυστηρίου

Το παρακάτω σημάδι είναι μάλλον αστείο και δύσκολα να το πιστέψει κανείς αλλά εμείς θα το πούμε. Ρίξτε ένα κλειδί κάτω και αν το πιάσετε, έχοντας κλειστά τα μάτια, από τη στρογγυλή πλευρά του τότε έχετε αγόρι. Αν είναι από την άλλη πλευρά, πρόκειται για κορίτσι.

• Τα παιδιά λένε την αλήθεια

Πηγαίνετε σε μία φίλη σας που έχει γεννήσει πρόσφατα κοριτσάκι. Αν το πάρετε αγκαλιά και κάθεται τότε περιμένετε αγόρι. Αν όχι, τότε πρόκειται για κοριτσάκι.

• Κρύες πατούσες

Αν είστε από τις γυναίκες που έχετε μόνιμα παγωμένες πατούσες, τότε το πιθανότερο είναι να αποκτήσετε αγόρι. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί και ιατρικά καθώς λέγεται ότι η εγκυμοσύνη σε αγόρι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στο κυκλοφορικό μιας εγκύου και έτσι είναι λογικές οι παγωμένες πατούσες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved