Μωρό γεννήθηκε στη θέση του συνοδηγού!

Ένα αγοράκι ήρθε στον κόσμο στη θέση του συνοδηγού καθώς λόγω μποτιλιαρίσματος στο δρόμο, οι γονείς του δεν κατάφεραν να φτάσουν εγκαίρως στο νοσοκομείο!

Μωρό γεννήθηκε στη θέση του συνοδηγού!

Όλα αυτά συνέβησαν στο Σιάτλ στις 8.15 το πρωί χθες σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης. Εκείνη την ώρα ο κατά τα άλλα ευτυχής μπαμπάς οδηγούσε το αυτοκίνητο για να πάει τη γυναίκα του στο νοσοκομείο, η οποία είχε έντονες συσπάσεις.

Το μωρό όμως βιαζόταν και φυσικά δεν μπορούσε να περιμένει πότε θα άνοιγε ο δρόμος για να... καταφέρει μαζί με τους γονείς του να φτάσει στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι σταμάτησε δεξιά στον αυτοκινητόδρομο και κάλεσε το αντίστοιχο Αμερικανικό ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει την ετοιμόγεννη.

Μία περαστική γυναίκα, η οποία είναι νοσοκόμα στο επάγγελμα αλλά εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, σταμάτησε για να βοηθήσει τη γυναίκα και πράγματι τελικά λίγα λεπτά αργότερα γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σημείο αρκετά λεπτά μετά και αμέσως μετέφερε το μωρό και τη μαμά στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και επιβεβαιώθηκε πως και οι δύο χαίρουν άκρας υγείας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved