Άστεγη και ψυχικά ασθενής γέννησε στον δρόμο

Μια άστεγη γυναίκα στην Κίνα γέννησε στον δρόμο ένα αγοράκι. Η γυναίκα είναι ψυχικά ασθενής και αν και οι πρώτες βοήθειες έφτασαν σχεδόν αμέσως, όταν τους ειδοποίησαν οι περαστικοί, η γυναίκα αρνήθηκε κάθε βοήθεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που μένουν στην περιοχή, επί 2-3 μήνες έβλεπαν την γυναίκα να περιφέρετε στην αγορά μόνη της, όταν ξαφνικά την είδαν να κρατάει ένα νεογέννητο αγοράκι.

Άστεγη και ψυχικά ασθενής γέννησε στον δρόμο

Η γυναίκα ήταν ακόμα συνδεδεμένη με το παιδί μέσω του ομφάλιου λώρου και τότε η γυναίκα πήρε ένα ψαλίδι, έκοψε μόνη της τον λώρο και τον άφησε στην μέση του δρόμου. Το παιδί ήταν γυμνό όπως το γέννησε και το περιέφερε στους δρόμους. Κάποια στιγμή μπήκε σε κάτι τουαλέτες συνεχίζοντας να έχει το μωρό χωρίς ένα σκέπασμα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από έναν εργαζόμενο του νοσοκομείου που την ακολουθούσε στην προσπάθεια του να πείσει την γυναίκα να ταΐσει το μωρό ενώ εκείνη αρνούνταν. Η γυναίκα συνέχιζε να περιφέρεται με το μωρό. Και μάλιστα κάποια στιγμή πήρε μια πλαστική σακούλα να μαζέψει νερό να πιει ενώ άφησε το μωρό στο έδαφος γυμνό να κλαίει.

Τελικά κατάφεραν να πάρουν το μωρό και να το περιθάλψουν. Ο διευθυντής της κλινικής δήλωσε πως η γυναίκα με βάση το πως συμπεριφέρεται σίγουρα είναι ψυχικά ασθενής. Η κατάσταση του μωρού προς το παρόν παραμένει σταθερή και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Το νοσοκομείο ήρθε επίσης σε επαφή με ψυχιατρική κλινική όπου θα στείλουν την γυναίκα για εξετάσεις και θεραπεία, ενώ το μωρό στο μέλλον θα σταλεί σε κάποιο ίδρυμα για φροντίδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved