Σύλληψη μητέρας που χτύπησε το μόλις 8 μηνών μωρό της και το έστειλε στο νοσοκομείο!

Ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, μόλις οκτώ μηνών, αναρρώνει σε νοσοκομείο του Βόρειου Σύδνεϋ μετά την επίθεση που δέχτηκε από τη μητέρα του κατά τη διάρκεια καβγά της με τον πρώην σύντροφό της έξω από εστιατόριο.

Σύλληψη μητέρας που χτύπησε το μόλις 8 μηνών μωρό της και το έστειλε στο νοσοκομείο!

Το Τμήμα Οικογενειακών και Κοινωνικών Υπηρεσιών της Αυστραλιανής πόλης εξετάζει την υπόθεση ύστερα από την έγκαιρη παρέμβαση ενός άγνωστου άντρα την ώρα του περιστατικού το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων, βλέποντας τι συνέβαινε με τη μητέρα του παιδιού, το πήρε και το πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και αμέσως μετά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε τραυματιστεί στο μάτι.

Η Αστυνομία εξέδωσε αμέσως ένταλμα σύλληψης για την 42χρονη μητέρα για επίθεση εναντίον του μωρού της αλλά και εναντίον του πρώην συντρόφου της και πράγματι συνελήφθη όμως αφέθηκε ελεύθερη αφού πρόκειται μέσα στις επόμενες μέρες να παρουσιαστεί και να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου.

«Έχουμε ακόμα μερικούς αυτόπτες μάρτυρες να ανακρίνουμε» είπε ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος όπου αναφέρθηκε το όλο περιστατικό.

Όσο για την τύχη του μωρού, το κοριτσάκι βρίσκεται σε χέρια συγγενών που εγγυώνται την ασφάλειά του, τουλάχιστον προς το παρόν, ενώ αρμόδια υπηρεσία θα εξετάσει κατά πόσο ασφαλές θα είναι το παιδί αν ζει με τον πατέρα του ο οποίος και θα πρέπει να αναλάβει την επιμέλειά του μετά το επεισόδιο με τη μητέρα του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved