Θα αλλάξουμε την πάνα του μωρού μας περίπου 4.500 φορές. Ας τις ζήσουμε ως 4.500 στιγμές αγάπης!

Η LIBERO μάς προσκαλεί να δούμε την αλλαγή της πάνας του μωρού μας διαφορετικά.

Θα αλλάξουμε την πάνα του μωρού μας περίπου 4.500 φορές. Ας τις ζήσουμε ως 4.500 στιγμές αγάπης!


Να μην τη θεωρούμε πια σαν μια βαρετή διαδικασία, αλλά σαν μια ευκαιρία να το αγκαλιάσουμε, να περάσουμε χρόνο μαζί του, να το φιλήσουμε. Να αγαπήσουμε τη στιγμή.
Κάθε φορά που αλλάζουμε την πάνα του μωρού μας έχουμε την ευκαιρία να κοιταχτούμε στα μάτια, να αγγίξουμε το απαλό, βελούδινο δερματάκι του, να γεμίσουμε από την όμορφη βρεφική μυρωδιά του. Είναι μια μοναδική στιγμή που μπορούμε να γελάσουμε, να παίξουμε, να μάθουμε ο ένας τον άλλο, να δώσουμε στο μωρό μας όλη μας την προστασία και την τρυφερότητα.
Η LIBERO εγκαινιάζει μια νέα φιλοσοφία με κεντρικό μήνυμα το «ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ» και μεταμορφώνει την αλλαγή της πάνας σε μια στιγμή αγάπης.

Στο νέο site www.LoveEveryMoment.gr η LIBERO μάς δείχνει πώς να κάνουμε την κάθε στιγμή με το μωρό μας ξεχωριστή. Δίνουμε υποσχέσεις που μας γεμίζουν ικανοποίηση και κάνουν το μωρό μας ευτυχισμένο, όπως να γυρίσουμε σπίτι πριν κοιμηθεί, να παίξουμε μαζί του για μια ολόκληρη ώρα, να του διαβάσουμε για μια ακόμα φορά το αγαπημένο του παραμύθι.

Κάθε βλέμμα, χαμόγελο, άγγιγμα, κουβεντούλα του μωρού μας είναι μοναδικά και ανεπανάληπτα. Ας μην τα χάσουμε. Ας τα κρατήσουμε στην καρδιά και το μυαλό μας σαν πολύτιμα δώρα. Ας αγαπήσουμε την κάθε στιγμή!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved