Βρέθηκε η γυναίκα που πέταξε το μωρό της στην αποχεύτεση

Μία ανύπαντρη κοπέλα, 22 χρονών είναι η μητέρα του μωρού που έσωσαν οι πυροσβέστες στην ανατολική Κίνα μέσα από την αποχέτευση. 

Βρέθηκε η γυναίκα που πέταξε το μωρό της στην αποχεύτεση

Η γυναίκα βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια της δραματικής επιχείρησης στο σημείο παρακολουθώντας, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Μετά τη διάσωση του μωρού η κινεζική αστυνομία ξεκίνησε την έρευνα, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι η ίδια ήταν η γυναίκα που πρώτη ειδοποίησε το σπιτονοικοκύρη για το κλάμα μωρού, που ερχόταν από τις σωληνώσεις του κτιρίου.

Η γυναίκα αρχικά αρνήθηκε να αποκαλύψει ότι είναι η ίδια η μητέρα του παιδιού τόσο στον ιδιοκτήτη του κτιρίου όσο και στους πυροσβέστες.Λίγο αργότερα όμως, αναγκάστηκε να ομολογήσει αφού η αστυνομία βρήκε στο δωμάτιό της παιχνίδια αλλά και ίχνη από αίμα στην τουλάτετα. Οταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις, ομολόγησε.

Η 22χρονη ανύπαντρη γυναίκα, που νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο κτίριο, όπως δήλωσε, γέννησε μόνη της στην τουαλέτα και το νεογέννητο της γλίστρησε στην αποχέτευση. Προσπάθησε να το τραβήξει έξω, όταν όμως δεν τα κατάφερε ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου.

Η νεαρή είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε τα χρήματα για έκτρωση και ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα και τυλίγοντας σφιχτά την κοιλιά της ώστε να μην φαίνεται.

Υπενθυμίζουμε ότι η δραματική διάσωση ξεκίνησε στο υπόγειο κτιρίου, όταν πυροσβέστες έκοψαν το κομμάτι του σωλήνα όπου είχε παγιδευτεί το μωρό και ολοκληρώθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί κόβοντας τμήματα του σωλήνα κατάφεραν τελικά να βγάλουν ζωντανό το μόλις δύο ημερών βρέφος.

Παρακολουθήστε το συγκονιστικό βίντεο της διάσωσης του βρέφους:

{youtube}pmUURvBXoqw{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved