Πώς θα κάνεις το παιδάκι σου να αγαπήσει το μπάνιο;

Η ολοκληρωμένη σειρά παιδικής φροντίδας HIPPO είναι το «μυστικό» για χαρούμενες στιγμές στο μπάνιο!

Πώς θα κάνεις το παιδάκι σου να αγαπήσει το μπάνιο;

Το μπάνιο δεν είναι για όλα τα παιδάκια μία ευχάριστη διαδικασία, που τα βοηθάει να χαλαρώνουν και να νιώθουν όμορφα. Οι μικροί μπόμπιρες μπορεί να δυσκολεύονται ή να αγχώνονται με το νερό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι για να τους βοηθήσεις να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να διασκεδάσουν πραγματικά στην μπανιέρα!

Μία εύκολη λύση για να παρακινήσεις το αγγελούδι σου να απολαύσει ένα ζεστό μπανάκι, χωρίς γκρίνια, είναι να δημιουργήσεις θετικούς συσχετισμούς. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα, τοποθετώντας αγαπημένα του αντικείμενα στην μπανιέρα, κολλώντας αυτοκόλλητα στο ταβάνι και μετατρέποντας την ώρα του μπάνιου σε ώρα για παιχνίδι! Έτσι, το αγγελούδι σου θα ανυπομονεί για τη μεγάλη στιγμή που θα παίξει με τα παπάκια και τα καραβάκια του.

Επίλεξε προϊόντα που σέβονται την παιδική επιδερμίδα

Διάλεξε αφρόλουτρα και σαμπουάν με χαρούμενα σχέδια, χρώματα και ήρωες που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μικρών σου. Εμείς ξεχωρίζουμε τη νέα σειρά HIPPO, με σήμα τον πιο γλυκό ιπποπόταμο που θα γίνει ο καλύτερος φίλος αγοριών και κοριτσιών. Την επιλέγουμε γιατί όλα προϊόντα της είναι εμπνευσμένα από τη Φύση και περιέχουν εκλεπτυσμένους συνδυασμούς φυτικών ελαίων, εκχυλισμάτων και βιταμινών. Αυτό σημαίνει ότι, είναι πολύ απαλά και ιδιαίτερα ασφαλή για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

HIPPSW

Επιπλέον, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είναι κατάλληλα για το παιδί σου καθώς είναι δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα, υποαλλεργικά, απαλλαγμένα από χρωστικές ουσίες, parabens, προπυλενογλυκόλη, βαζελίνη και παραφινέλαιο και με ποσοστό φυσικότητας έως 97%.

Το «μυστικό» για λείο και απαλό δέρμα

Το παιδικό αφρόλουτρο MACROVITA δημιουργεί πλούσιο αφρό που θα ενθουσιάσει τα μικρά σου, ο οποίος σε συνδυασμό με το αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών θα τα βοηθήσει να χαλαρώσουν. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών και περιέχει τα πιο αγνά υλικά της Φύσης: Μέλι βιολογικής καλλιέργειας, βρώμη, λάδι ελιάς και πανθενόλη. Σέβεται το pH της παιδικής επιδερμίδας, χάρη στα ήπια επιφανειοδραστικά του, και καθαρίζει σε βάθος, αφήνοντας το δερματάκι των παιδιών λείο και απαλό.

HIPPO1

Παράλληλα, μπορείς να ολοκληρώσεις τη φροντίδα τους με το παιδικό σαμπουάν MACROVITA, που έχει ευχάριστο φρουτένιο άρωμα και καθαρίζει απαλά, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα του κεφαλιού, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών και περιέχει μέλι βιολογικής καλλιέργειας, βρώμη, λάδι ελιάς και πανθενόλη. Το καλύτερο; Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ερεθίσει τα μάτια του παιδιού σου. Μην ξεχνάς, ότι αυτός είναι και ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους τα παιδάκια αρνούνται πεισματικά να μπουν στην μπανιέρα…

Μπορείς να βρεις το παιδικό αφρόλουτρο μαζί με το παιδικό σαμπουάν MACROVITA σε ένα πολύ όμορφο σετ που θα αποτελέσει ιδανικό δώρο για τα αγγελούδια σου, καθώς στη συσκευασία περιέχεται και ο απαλός και όμορφος λούτρινος Hippo της MACROVITA!

*Θα το βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved