Γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του μωρού σου;

Είσαι μανούλα; Τότε σίγουρα γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι για τη φροντίδα του μωρού σου η σωστή υγιεινή και το σχολαστικό μπανάκι.

Γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση της επιδερμίδας του μωρού σου;

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι πως εξίσου σημαντική διαδικασία αποτελεί και η σωστή ενυδάτωση για το δερματάκι του. Μην την αμελείς λοιπόν και ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα, που θα σε βοηθήσουν να εντάξεις την ενυδάτωση στην καθημερινή σας ρουτίνα μετά το μπάνιο:

1. Μετά το μπανάκι, αφού στεγνώσεις καλά την επιδερμίδα του μωρού σου, ξάπλωσέ το στην αλλαξιέρα ή το κρεβάτι.

2. Προτίμησε την ενυδατική κρέμα Mustela Hydra Bébé Body lotion και με απαλές κινήσεις άπλωσέ τη σε όλο του το κορμάκι. Η απαλή υφή και η μοναδική μυρωδιά της θα βοηθήσουν το μωρό σου να χαλαρώσει. Η ενυδατική κρέμα Mustela Hydra Bébé, όπως και όλα τα προϊόντα Mustela, έχει βασικό ενεργό συστατικό το αβοκάντο και συγκεκριμένα το πατενταρισμένο φυσικό συστατικό Avocado Perseose® που προστατεύει, ενυδατώνει, και διατηρεί τον κυτταρικό πλούτο του βρεφικού και παιδικού δέρματος.

3. Με απαλές κινήσεις, αγγίγματα ή απαλές πιέσεις εστιάστε στην περιοχή της πλάτης, καθώς λόγω της πολύωρης κατάκλισης στην κούνια ή το relax, το μωράκι σου πιάνεται πολύ εύκολα σε αυτό το σημείο.

mothersblog.gr 2

4. Κάνε τη διαδικασία της ενυδάτωσης ακόμα πιο ευχάριστη, βάζοντας στα ρουχαλάκια του μωρού σου μερικές σταγόνες από την κολόνια Musti Eau de soin. Είναι σχεδιασμένη ειδικά για μωρά και παιδιά, με εκχυλίσματα χαμομηλιού και μελιού και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν περιέχει οινόπνευμα! Πίστεψέ με θα το βοηθήσει να κοιμηθεί πιο εύκολα και ευχάριστα!

5. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, μια ζεστή αγκαλιά κι ένα φιλί θα συμπληρώσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές με το μωρό σου, με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Μην αμελείτε λοιπόν μανούλες την ενυδάτωση της επιδερμίδας του μωρού σας, ιδανικά αμέσως μετά το καθημερινό του μπανάκι. Δοκιμάστε κι εσείς τα προϊόντα Mustela που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση της επιδερμίδας του μωρού σας ακόμα κι από την πρώτη μέρα της γέννησής του.

Αναζητήστε στα φαρμακεία τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής φροντίδας Mustela και δώστε στο μικρό σας αγγελούδι την φροντίδα που του αξίζει!

Μustela. Όλα αρχίζουν με το δέρμα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved