Τι θα πρέπει να πάρετε στην παραλία με το μωρό σας: Απαραίτητος εξοπλισμός

Αν το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο με το μωρό σας,εκτός από ξεχωριστό θα είναι και διαφορετικό.Υποθέτουμε ότι ήδη θα έχετε φροντίσει να μάθετε τα "όχι" και τα "μη" της καθημερινής σας βόλτας στη θάλασσα με το μωρό.

Τι θα πρέπει να πάρετε στην παραλία με το μωρό σας: Απαραίτητος εξοπλισμός

Θα διαπιστώσατε λοιπόν ότι με την κατάλληλη οργάνωση και τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να περάσετε υπέροχα στη θάλασσα με το παιδί σας. Τι θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας:

Η καλύτερη προστασία από τον ήλιο: Κρατήστε το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας σκιασμένο με ένα καπέλο και με αντιηλιακά ρούχα ή αντιηλιακά μαγιό. Μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά.

Η καταπληκτική πετσέτα:
Οι μαλακές πετσέτες με κουκούλα είναι ιδανικές για μετά το μπάνιο! Είναι πολύ απορροφητικές και θα στεγνώσουν το μωράκι σας αμέσως.

Ασφαλή παιχνίδια για την άμμο:
Το μωρό ίσως να μην είναι έτοιμο να κατασκευάσει ακόμα το πρώτο του κάστρο αλλά με ένα παιχνίδι παραλίας θα μπορέσει να εξερευνήσει την ακτή. Έρχεται με ένα κουβά, ένα φτυάρι και μια τσουγκράνα. Επιλέξτε παιχνίδια από ανακυκλώσιμο πλαστικό θα είναι πιο ασφαλή για τα μωρά που βάζουν τα πάντα στο στόμα τους.

Μπουκαλάκι-μπιμπερό νερού:
Σίγουρα πρέπει να έχετε ένα μπουκαλάκι με νερό γιατί το μωρό σας σίγουρα θα διψάσει και θα θέλει να δροσιστεί μια τέτοια ζεστή μέρα.

Πούδρα μωρού:
Η πούδρα είναι χρήσιμη στην παραλία για την αφαίρεση άμμου. Ρίξτε πούδρα στα πόδια, τα χέρια ή όπου υπάρχει άμμος και θα την απομακρύνεται σε χρόνο μηδέν χωρίς να ερεθίσετε το δέρμα του μωρού σας.

Τσάντα παραλίας:
Υπάρχουν τσάντες-ψυγεία που μπορούν να κρατήσουν δροσερά τα σνακ και του μωρού και τα δικά σας για ώρες.

Αντιηλιακό:
Το σημαντικότερο πράγμα που θα πρέπει να έχετε μαζί σας σίγουρα. Ένα αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 50 είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για την προστασία του μωρού σας.

Φωτογραφική μηχανή:
Θέλετε να σας μείνουν αξέχαστες οι πρώτες βουτιές του μωρού σας στη θάλασσα; Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή για να αποθανατίσετε τις εκφράσεις και τα συναισθήματα του παιδιού σας στη παραλία!

Αν ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω και προετοιμαστείτε κατάλληλα θα περάσετε μια όμορφη και ήρεμη ημέρα στη παραλία με την οικογένειά σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved