Ποια πιπίλα είναι κατάλληλη για εσάς;

Το χρώμα ή το σχέδιο μιας πιπίλας δε θα έπρεπε να είναι σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της, αλλά τα χαρακτηριστικά και η αποτελεσματικότητά της.

Ποια πιπίλα είναι κατάλληλη για εσάς;

Μία καλή πιπίλα έχει πολλά πλεονεκτήματα: ικανοποιεί την έμφυτη ανάγκη του βρέφους για πιπίλισμα και εξασκεί τους μυς του στόματος και της γνάθου. Πάνω απ’ όλα ηρεμεί το βρέφος δίνοντας του παράλληλα το αίσθημα της ασφάλειας. Ωστόσο τι σχήμα θα πρέπει να έχει μια πιπίλα έτσι ώστε εσείς, ως μητέρα, να μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλής;

pipila2

Εμπνευσμένο από τη φύση

Το σχήμα της πιπίλας θα πρέπει να είναι έξυπνα σχεδιασμένο προκειμένου να προσαρμόζεται στο στόμα του βρέφους καθιστώντας την φιλική προς τα δόντια και τη γνάθο. Αυτό ακριβώς κάνει η νέα NUK Genius, η οποία υιοθετεί τα διδάγματα της φύσης συνδυάζοντας ιατρικά ευρήματα με ιδιαίτερα έξυπνες τεχνικές λεπτομέρειες. Έχοντας υποβληθεί σε ελέγχους εδώ και δεκαετίες, το σχήμα της NUK, που είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για τη γνάθο και μοιάζει με τη μητρική θηλή κατά το θηλασμό, βελτιώνεται διαρκώς σε πολλά σημεία.

pipila1

Βελτιωμένο σχήμα

Η νέα NUK Genius είναι 45% πιο μαλακή, 35% πιο λεπτή, 9% πιο στενή και ακόμη πιο απαλή από πριν. Πλέον διαθέτει εξαιρετικά μαλακή επιφάνεια στην πάνω πλευρά, έχει εξαιρετικά επίπεδη θηλή και ακόμη πιο λεπτό λαιμό.

Μπορεί να προσαρμοστεί απαλά στον ουρανίσκο του μωρού σας και να αφήσει αρκετό χώρο για τη γλώσσα. Χάρη στο βελτιωμένο σχήμα της, η πιπίλα ασκεί την ελάχιστη δυνατή πίεση στον ουρανίσκο και είναι ιδιαίτερα φιλική προς τα δόντια και τη γνάθο. Η πιπίλα NUK Genius είναι τόσο ευπροσάρμοστη και αποτελεσματική για το παιδί σας καθώς το βοηθά να αισθάνεται ευτυχισμένο και χαρούμενο με τον πλέον φυσικό και εφευρετικό τρόπο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved