Πώς θα κάνετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια με το μωρό σας χωρίς να το «χάσετε»

Τα ψώνια των γιορτών σε πολυκαταστήματα που κατακλύζονται από κόσμο δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση, ειδικά αν πρέπει να έχουμε μαζί μας και μικρά παιδιά.

Πώς θα κάνετε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια με το μωρό σας χωρίς να το «χάσετε»

Το καρότσι είναι μία πρακτική και ασφαλής λύση, τι γίνεται όμως όταν το παιδί κουραστεί και δεν θέλει να καθίσει άλλο; Ένας μπαμπάς, ο Jordan Watson προτείνει μία πρακτική για τον ίδιο λύση. Ποια είναι αυτή; Δένεται πάνω στο παιδί ένα μπαλόνι με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να το βγάλει και έτσι μπορείτε να το εντοπίσετε μέσα στο πλήθος αν παρ’ ελπίδα διαφύγει της προσοχής σας.

Δεν ξέρουμε πόσο πρακτικό είναι αυτό ειδικά όταν πολλά καταστήματα την περίοδο των γιορτών μοιράζουν στα παιδάκια μπαλόνια για διαφημιστικούς λόγους. Επομένως αν επιχειρήσετε να το κάνετε φροντίστε είτε να έχετε ένα πραγματικά μεγάλο μπαλόνι ή να επιλέξετε ένα ζωηρό χρώμα που να ξεχωρίζει από μακριά.

Τα βιντεάκια του Jordan Watson που αναρτά στη σελίδα του στο facebook How to DAD , έχουν πολύ μεγάλη απήχηση, καθώς καλύπτουν όλα τα θέματα που αφορούν την ανατροφή του παιδιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved