Γεννήθηκε κι άλλο μωρό «γίγαντας»-Δείτε πόσο ζυγίζει (βίντεο)

Την περασμένη εβδομάδα στην επαρχία Rio Negro στη νότια Αργεντινή γεννήθηκε ένα μωράκι που διεκδικεί ρεκόρ καθώς ζυγίζει 6,13 κιλά με 54 εκατοστά ύψος!

Γεννήθηκε κι άλλο μωρό «γίγαντας»-Δείτε πόσο ζυγίζει (βίντεο)

Η μικρή Olivia η οποία γεννήθηκε με καισαρική τομή, έχει πάρει το παρατσούκλι το «σούπερ μωρό» από τους γιατρούς και το προσωπικό λόγω των διαστάσεών της.

Το βάρος του μωρού είναι τρεις φορές όσο το βάρος ενός Τσιουάουα σύμφωνα με την βρετανική Mirror και αποτελεί ένα νέο ρεκόρ στην κλινική Cipolletti όπου γεννήθηκε.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Olivia είναι υπό «επιτήρηση» στην κλινική λόγω του βάρους της αλλά είναι ένα υγιές μωρό ενώ η μητέρα της Maria Fernanda Basl, δηλώνει πανευτυχής και αδημονεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Παρά το γεγονός ότι η γέννηση του συγκεκριμένου μωρού αποτελεί ένα ρεκόρ στην περιοχή, ωστόσο το παγκόσμιο ρεκόρ είναι πολύ μεγαλύτερο. Μια γυναίκα με ύψος 2,43 μέτρα από τον Καναδά, η Anna Haining Bates είχε γεννήσει ένα αγοράκι το οποίο ζύγιζε σχεδόν 10 κιλά!

Το μωρό εκτός από πολύ βαρύ ήταν επίσης και πολύ ψηλό, όπως και η μαμά του, και έφτανε τα 71,12 εκατοστά. Το μωράκι δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή μόλις 11 ώρες αργότερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved