Το πιο δημοφιλές βίντεο στο Youtube! Πώς σταματάει το κλάμα του μωρού με τρεις κινήσεις

Είναι το πιο δημοφιλές βίντεο στο Youtube, κάνει το γύρο του διαδικτύου, το κοινοποιούν εκατοντάδες χρήστες και όχι άδικα!

Το πιο δημοφιλές βίντεο στο Youtube! Πώς σταματάει το κλάμα του μωρού με τρεις κινήσεις

Πόσες φορές αισθανθήκατε αδύναμη μπροστά στο σπαρακτικό κλάμα του μωρού σας; Πόσες φορές αναρωτηθήκατε τι μπορεί να συμβαίνει, αφού, ενώ έχετε δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, το μωρό συνεχίζει να κλαίει χωρίς σταματημό;

maxresdefault

Υπάρχει λύση. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ένας παιδίατρος από τη Σάντα Μόνικα, ο Dr. Robert Hamilton , ο οποίος έχει υιοθετήσει μία μέθοδο με την οποία τα μωρά σταματούν να κλαίνε σε δευτερόλεπτα. Μάλιστα ο εν λόγω παιδίατρος έχει αναρτήσει σχετικό βίντεο στο internet διαφημίζοντας την τεχνική που χρησιμοποιεί για να ηρεμήσει τα βρέφη παρουσία των γονιών τους.

 baby

Όπως θα δείτε, η τακτική του συνδυάζει τρεις κινήσεις που σχετίζονται με τον τρόπο που πιάνει το μωρό. Αρχικά κλείνει τα χέρια του μωρού και τα τοποθετεί κολλημένα στο στήθος τους.Παρότι το μωρό φαίνεται να δυσανασχετεί, πιάνει με το δεξί του χέρι τον πωπό του και το αριστερό του χέρι είναι μεταξύ του λαιμού και του στήθους του μωρού.

Στην ουσία είναι σαν να στηρίζει το κεφάλι του παιδιού από το λαιμό του. Τέλος, ξεκινάει και κουνάει το μωρό από τη μέση και κάτω, δίνοντας την αίσθηση ότι αιωρούνται τα πόδια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το μωρό σταματά το κλάμα και η μαμά του είναι πανευτυχής!

Δείτε το βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved