«Αν μπορούσα θα το έκανα»! Μπαμπάδες υπέρμαχοι του θηλασμού ενώνουν τις φωνές τους! (φωτογραφίες)

«Οι άντρες νομίζουν πως ο θηλασμός είναι αηδία. Είμαστε εδώ για να τους αποδείξουμε το αντίθετο», λένε μπαμπάδες που συμμετέχουν στο «Project Breastfeeding».

«Αν μπορούσα θα το έκανα»! Μπαμπάδες υπέρμαχοι του θηλασμού ενώνουν τις φωνές τους! (φωτογραφίες)

Σε μια προσπάθεια να διδάξουν τους άντρες για τον θηλασμό και όλα τα σχετικά προβλήματα γύρω από αυτό και την μαστίτιδα, μια καινούρια διαφημιστική καμπάνια χρησιμοποιεί φωτογραφίες του αντρικού φύλου για να τραβήξει την προσοχή σε ένα απόλυτα γυναικείο θέμα.

Οι διαφημιστικές εικόνες δείχνουν άντρες να κρατούν μωρά στο στήθος τους όπως μια μητέρα θα τα κρατούσε για να θηλάσει. Και το μήνυμα που αναγράφεται στην κάθε εικόνα είναι δυνατό και ξεκάθαρο: «Πρότζεκτ Θηλασμού. Αν Μπορούσα, Θα το Εκανα» (Project Breastfeeding. If I Could, I Would).

Ο Χέκτορ Κρουζ, πατέρας δυο παιδιών και ιδρυτής του πρωτότυπου αυτού πρότζεκτ, δήλωσε στην MailOnline: «Ο στόχος μου είναι οι μπαμπάδες να αρχίσουν να εμπλέκονται. Όταν αφορά τον θηλασμό, οι άντρες θεωρούμε πως δεν είναι δική μας δουλειά ή καθήκον αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αν ο άντρας δεν βοηθάει την γυναίκα σε αυτό, τότε είναι πιο πιθανό να τα παρατήσει. Αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους άντρες πουθενά. Δεν έχουν από πού να ενημερωθούν. Για αυτό και ήθελα δώσω φωνή στους μπαμπάδες. Παίζουμε μεγάλο ρόλο στην σχέση θηλασμού μεταξύ μητέρας και παιδιού».

Μετά την γέννηση της κόρης του Κρουζ, η σύζυγός του ταλαιπωριόταν πολύ με τον θηλασμό. Εψαξε για πληροφορίες ώστε να την βοηθήσει αλλά δεν βρήκε τίποτα. «Η γυναίκα μου έκλαιγε τα βράδια και εγώ απλώς δεν ήξερα τι να κάνω», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ετσι, κάλεσε έναν φωτογράφο για να δημιουργήσουν φωτογραφίες για το πρότζεκτ και τις τοποθέτησαν σε κεντρικούς δρόμους. Ξαφνικά, άντρες από όλη την Αμερική ήθελαν να βοηθήσουν και να δείξουν πως είναι δίπλα στις συζύγους τους για να τις βοηθήσουν με τον θηλασμό.

«Ξαναγράφουμε από την αρχή το βιβλίο του θηλασμού», λέει περήφανα ο Κρουζ!

Δείτε τις φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved