Οι λόγοι που κάνουν τις πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft μοναδικές!

Εάν είσαι νέα μανούλα και ανυπομονείς να περάσεις τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό σου ξεχωριστά, τότε διαβάζεις το σωστό κείμενο.

Οι λόγοι που κάνουν τις πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft μοναδικές!

Τα Χριστούγεννα πάντα αποτελούσαν ιδιαίτερη γιορτή για όλες μας. Λαχταρούσαμε να περάσουμε χρόνο στο σπίτι με τους δικούς μας και να κάνουμε όλα εκείνα που κάναμε κάθε χρόνο με τον ίδιο ενθουσιασμό, λες και ήταν η πρώτη φορά. Φέτος, όμως, έχουν κάτι πιο ξεχωριστό και ανεκτίμητο από όλα τα προηγούμενα: Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα με τα μωράκια μας. Θέλουμε, λοιπόν, να είναι τόσο αγνά και τρυφερά, όπως το δερματάκι τους.

Πώς, λοιπόν, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τα πιο μοναδικά Χριστούγεννα με τα μικρά μας; Παρέα, με τις πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft και θα σου εξηγήσουμε τους λόγους.

Χριστούγεννα με την πιο sensitive φροντίδα

Κάθε μανούλα γνωρίζει πως το δερματάκι του μωρού της, από την πρώτη στιγμή και για τα πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι πιο ευαίσθητο από ποτέ. Γι’ αυτό, άλλωστε, το Α και το Ω στη φροντίδα του είναι η ασφαλής προστασία και όλες οι μανούλες είμαστε έτοιμες να κάνουμε τα πάντα για να φροντίζουμε το παιδάκι μας σωστά.

Πολύτιμος σύμμαχος ασφάλειας και αγνής φροντίδας είναι οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft σχεδιασμένες με το σύστημα Pure Care System, που αποτυπώνει όλο το σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός πως συστήνονται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας και από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας. Επιπλέον, είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που έλαβαν με την πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία βλαβερών ουσιών για αποδεδειγμένη προστασία από ερεθισμούς και κοκκινίλες.

babylino-cotton-2.jpg

Ασύγκριτη προστασία από διαρροές για ξέγνοιαστο στολισμό του σπιτιού

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τις γιορτές; Φυσικά, ο χριστουγεννιάτικος στολισμός με τα λαμπιόνια και τα πολύχρωμα στολίδια. Όλες οι μανούλες, ωστόσο, γνωρίζουμε πως πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία χρειάζεται να αφιερώσουμε ολόκληρη την ημέρα μας για να την απολαύσουμε πραγματικά.

Με τις πάνες Babylino Sensitive με cotton soft κάλυμμα, έχουμε μαζί μας το μωράκι μας, ήρεμο και χαλαρό, καθώς προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και συγκρατούν τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη πάνα*, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Dry Matrix. Μάλιστα, με τον δείκτη υγρασίας σε όλα τα μεγέθη, μας ενημερώνει πότε πρέπει να αλλάξουμε την πάνα, χωρίς να αγχωνόμαστε και να αμφιβάλλουμε.

Η αρχή για έναν πιο φιλικό κόσμο για το μωρό μας

Κάθε Χριστούγεννα, η επιθυμία για ένα καλύτερο χρόνο, ένα καλύτερο μέλλον είναι σταθερή. Φέτος πραγματοποιήθηκε με τον ερχομό του μωρού μας, ωστόσο, συνεχίζουμε να ελπίζουμε για το καλύτερο μέλλον που θα ζήσει το μικρό μας. Στον σύγχρονο κόσμο άλλωστε, καλούμαστε να ανταποκριθούμε στη μεγάλη πρόκληση και να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο αύριο για τα παιδιά μας. Ένα αύριο, που δημιουργούμε σήμερα, με κάθε μας επιλογή. Κάθε τι που κάνουμε καθημερινά παίζει σπουδαίο ρόλο και έχει σημαντικό αντίκτυπο.

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft βασισμένες στο στρατηγικό πλάνο Act Green, έχουν 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και παράγονται με 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

babylino-cotton-3.jpg

Αγαπητή μανούλα, οι νέες Babylino Sensitive cotton soft καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες που έχει η ευαίσθητη επιδερμίδα των μικρών μας και παράλληλα τα νέα σχεδιάκια εμπνευσμένα από τη φύση θα ενθουσιάσουν τα μωρά μας!

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, λέμε «ναι» στις πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft και ετοιμαζόμαστε για τις πιο μοναδικές γιορτές με το μωρό μας!

*Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes, Centrifugation for 3 min @ 440g-force

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved