Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε καρότσι για το μωρό σας

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για να διαλέξετε το σωστό καρότσι για το μωρό σας

Τι να προσέξετε πριν αγοράσετε καρότσι για το μωρό σας
Bigstock

Το καρότσι είναι από τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να αγοράσει κανείς όταν πρόκειται να γίνει γονιός. Συγκαταλέγεται στον βασικό εξοπλισμό και πρέπει να υπάρχει στη λίστα με τα προϊόντα που πρέπει να αγοράσει μια μαμά πριν μπει στο μαιευτήριο, μαζί με το κάθισμα αυτοκινήτου. Μάλιστα αν μπορεί μια μαμά να αγοράσει ένα κάθισμα αυτοκινήτου που θα κουμπώνει επάνω στο καρότσι που θα διαλέξει; Ακόμη καλύτερα.

Τι πρέπει να προσέξει όμως ένας νέος γονιός πριν αγοράσει καρότσι για το παιδί του;

Κριτικές

Έχει πάρει καλές κριτικές; Δείτε στις αξιολογήσεις τι σχολίασαν άλλοι γονείς, για την ασφάλεια του καροτσιού. Μήπως έχει βραβευτεί για τον σχεδιασμό, την αντοχή και την ασφάλεια που προσφέρει;

Ταιριάζει σε εσάς

Όταν επιλέγετε ένα καρότσι, ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες είναι το στιλ που θα επιλέξετε να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Λάβετε υπόψη πού ζείτε, πώς μετακινήστε, αν χρησιμοποιείτε μέσα μαζικής μεταφοράς ή το αυτοκίνητο.

Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;

Το κλειδί είναι να επιλέξετε το πιο ασφαλές και αποτελεσματικό καρότσι για το παιδί σας, γι' αυτό και δεν θα πρέπει να πάτε ούτε σε αρκετά οικονομική επιλογή (ό,τι πληρώσεις θα πάρεις) ούτε να χρησιμοποιήσετε μεταχειρισμένο.

Τι επιλογές αποθήκευσης προσφέρει το καρότσι

Μια μαμά δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς τα απαραίτητα για το μωρό της. Όπου απαραίτητα βάλτε μωρομάντηλα, αλλαξιές ρούχων, μπιμπερό, πάνες και άλλα πολλά που ίσως να χρειαστεί σε μια απλή βόλτα. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει χώρος τόσο κάτω από το καρότσι (διχτάκι) για να βάλετε κάποια πράγματα όσο και χώρος για να στηρίξετε ή να τοποθετήσετε την τσάντα του μωρού με όλα τα απαραίτητα.

Καθαρίζεται εύκολα;

Ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι το μωρό σας θα λερώσει το καρότσι πάρα πολλές φορές. Θα πρέπει άρα τα υφασμάτινα κομμάτια του να αφαιρούνται και να πλένονται στο πλυντήριο.

Εγγύηση

Φροντίστε να ερευνήσετε τις πληροφορίες εγγύησης για το καρότσι της επιλογής σας και όταν τελικά αγοράσετε αυτό που καλύπτει τόσο τις δικές σας ανάγκες όσο και του παιδιού σας, καταχωρήστε το προϊόν σας ηλεκτρονικά ή συμπληρώστε τα συνοδευτικά έγγραφα για να διασφαλίσετε ότι ο κατασκευαστής μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας μαζί σας σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος.

Με πληροφορίες από mom.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved