Το βαρύτερο μωρό της Αμερικής για το 2013 ζυγίζει 6,4 κιλά! (φωτογραφίες)

Ο Τζόελ Μπράντον γεννήθηκε στις 9 Μάιου με καισαρική τομή στη Γιούτα της Αμερικής.

Το βαρύτερο μωρό της Αμερικής για το 2013 ζυγίζει 6,4 κιλά! (φωτογραφίες)

Μια τοπική ιστοσελίδα, το KSL.com, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα, πως ο Τζόελ, είναι το βαρύτερο μωρό που έχει γεννηθεί φέτος στην Αμερική.

«Το δεύτερο μωρό που είναι περίπου στα ίδια κιλά με τον Τζόελ, και έχει καταγραφεί, είναι στη Πενσυλβάνια και ζύγιζε στη γέννα του περίπου 6.1 κιλά», ανακοίνωσαν από την ιστοσελίδα και ανέφεραν: «Παρακολουθούμε και περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει κάποιο μωρό που είναι μεγαλύτερο, γιατί ο Τζόελ μπορεί να είναι το βαρύτερο του έτους».

«Το τελευταίο μου υπερηχογράφημα, έδειχνε πως θα γεννιόταν περίπου πέντε κιλά. Έτσι, όταν γέννησα και βγήκε 6,4 κιλά, ξαφνιάστηκαν όλοι πάρα πολύ, ακόμα και οι γιατροί!», είπε η μαμά του μικρού Τζόελ.

Όμως η γέννηση ενός παιδιού με πολλά κιλά, έχει και προβλήματα.

Η μαμά του μικρού Τζόελ, μίλησε και για τις μικρές επιπλοκές που είχε η γέννησή του εξαιτίας του μεγέθους του. Όπως είπε, έπρεπε να βοηθήσουν στη γέννα δυο γιατροί αντί για έναν. Χρησιμοποίησαν και κάποιο είδος ιατρικού οργάνου που χρησιμοποιείται μόνο για φυσιολογικές γέννες γιατί γεννήθηκε με ωμική δυστοκία και ήταν πολύ δύσκολο να βγει έξω.

Αργότερα είχε αναπνευστικές δυσκολίες και επισκεπτόταν πολύ συχνά το νοσοκομείο. Όμως πλέον είναι καλά, υγιής, μεγάλος και πολύ χαρούμενος.

Είναι τόσο μεγάλος που χρησιμοποιεί ίδιο μέγεθος πάνας με τις δίχρονες δίδυμες αδελφές του.

Ο Τζόελ μπορεί να είναι το μεγαλύτερο μωρό της Αμερικής για φέτος αλλά τα πρωτεία έχει ο Τζορτζ Κινγκ από την Αγγλία, που γεννήθηκε περίπου 6.9 κιλά τον Φεβρουάριο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved