Επιχείρηση μπανάκι: Πώς θα πλύνετε το μωρό σας με τον ομφάλιο λώρο (vid)

Το μπάνιο του νεογέννητου μωρού σας μπορεί να σας φοβίζει στην αρχή, αλλά με λίγη εξάσκηση και τις συμβουλές μας, σίγουρα θα τα καταφέρετε μια χαρά.

Επιχείρηση  μπανάκι: Πώς θα πλύνετε το μωρό σας με τον ομφάλιο λώρο (vid)

Το μπανάκι του μωρού είναι μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μικρό σας. Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους που μπορείτε να δεθείτε συναισθηματικά μαζί του.

Κάποια μωράκια λατρεύουν την ώρα του μπάνιου και κάποια άλλα όχι. Ό,τι δυσκολίες και αν αντιμετωπίσετε στην αρχή να ξέρετε ότι θα γίνετε επαγγελματίας σε χρόνο dt.

"Θέλω να το κάνω μπάνιο αλλά φοβάμαι να μην βρέξω τον ομφάλιο λώρο"

Ο καθαρισμός του αφαλού του νεογέννητου αγχώνει λίγο περισσότερο τις νέες μαμάδες, καθώς φοβούνται μήπως δεν γίνει σωστά και προκληθεί μόλυνση στο νεογέννητο. Ομως η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απαιτείται καθημερινή περιποίηση με καθαρό οινόπνευμα και αποστειρωμένο βαμβάκι και μετά κάλυψη της περιοχής με αποστειρωμένη γάζα. Μην ξεχνάτε ότι πρέπει να αερίζετε συχνά το σημείο για να επιταχυνθεί η συρρίκνωση και η διαδικασία επούλωσης.

Όσο για το μπάνιο; Υπάρχει τρόπος να πλύνετε το μικρό σας και μάλιστα χωρίς να τραυματίσετε ή πειράξετε καθόλου τον ομφάλιο λώρο του μικρού σας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί βήμα-βήμα πώς θα κάνετε μπάνιο το νεογέννητο μωρό σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved