Το ίδρυμα της Shakira ανοίγει το έκτο σχολείο του στην Κολομβία

Είναι από τις διάσημες σταρ της σόουμπιζ που θέλησαν να κάνουν τη διαφορά εκμεταλλευόμενες το όνομά τους.

Το ίδρυμα της Shakira ανοίγει το έκτο σχολείο του στην Κολομβία

Μεγαλώνοντας στην Κολομβία μέσα σε μία οικογένεια που δεν είχε πολλά αλλά μπορούσε να τα βγάλει πέρα, έμαθε ότι υπάρχει πολύς κόσμος φτωχός και παιδιά που δεν έχουν ούτε φαγητό, ούτε εκπαίδευση. Από τότε που έβγαλε τα πρώτα της αρκετά χρήματα φρόντισε να ενισχύσει το ίδρυμα "Pies Descalzos", (που σημαίνει ξυπόλητα πόδια) έχουν ανοίξει πολλά σχολεία. Το έκτο θα εγκαινιαστεί το επόμενο Φθινόπωρο. Το ίδρυμα προσφέρει καταφύγιο και εκπαίδευση σε φτωχά παιδιά στην πατρίδα της.

«Είδα παιδιά να μένουν στο δρόμο, να τρέχουν ξυπόλητα. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα γίνω επιτυχημένη και θα τα βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Πριν ένα χρόνο παιδιά που βγήκαν από τα σχολεία μας ήταν στις πρώτες θέσεις εξετάσεων σε όλη τη χώρα», αναφέρει η Shakira μιλώντας για το φιλανθρωπικό έργο.

Τώρα που περιμένει και το πρώτο της μωρό, είναι σίγουρα ακόμη πιο ευαισθητοποιημένη για το θέμα και δεν σκοπεύει να σταματήσει. «Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει σε ένα τίμιο και δίκαιο κόσμο και να γνωρίζει ότι και εκείνος μπορεί να κάνει τη διαφορά», προσθέτει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved