Μυθικοί ήρωες: Αχιλλέας, Θησέας, Ηρακλής- Τρία διαφορετικά βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Μυθικοί ήρωες!

Μυθικοί ήρωες: Αχιλλέας, Θησέας, Ηρακλής- Τρία διαφορετικά βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Αχιλλέας:

9786180114973

Ένα βιβλίο για να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι τον ημίθεο Αχιλλέα, τον γενναίο ήρωα του Τρωικού Πολέμου και να τον ακολουθήσουν στις μοναδικές του περιπέτειες. Η πολύχρωμη και ζωντανή εικονογράφηση του Ανδρέα Γιόβανου φωτίζει τις αγαπημένες μας ιστορίες, ενώ τα κείμενα της Σοφίας Κομηνέα σε μορφή στίχων με ομοιοκαταληξία κάνουν το διάβασμα του βιβλίου ευχάριστο και διασκεδαστικό!

Κείνα τα χρόνια τα παλιά με τους πολλούς πολέμους...

Tον Αχιλλέα, τον τρανό, τον μέγα Μυρμιδόνα, θα σας παρουσιάσουμε με λόγια και εικόνα.

Έκτορας, Κάλχας, Πρίαμος, Πάτροκλος κι Αχιλλέας, Ελένη κι Αγαμέμνονας, Θέτιδα κι Οδυσσέας.

Ηρακλής:

9786180114997

Οι άθλοι του πιο αγαπημένου μυθικού ήρωα μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν μέσα από αυτό το βιβλίο! Η πολύχρωμη και ζωντανή εικονογράφηση του Ανδρέα Γιόβανου φωτίζει τις αγαπημένες μας ιστορίες, ενώ τα κείμενα της Σοφίας Κομηνέα σε μορφή στίχων με ομοιοκαταληξία κάνουν το διάβασμα του βιβλίου ευχάριστο και διασκεδαστικό!

Κείνα τα χρόνια τα παλιά που ημίθεοι υπήρχαν...

Το βίο του ήρωα Ηρακλή θα σας αφηγηθούμε, τους άθλους του τους δώδεκα μαζί εδώ θα δούμε.

Λερναία Ύδρα, Κέρβερος, λιοντάρι της Νεμέας, ελάφι της Αρτέμιδος, Ήρα και Ευρυσθέας!

Θησέας:

9786180114959

Οι περιπέτειες του μυθικού ήρωα Θησέα ζωντανεύουν μέσα από αυτό το βιβλίο! Κένταυροι, Θεοί και Θεές, ληστές και ήρωες συνοδεύουν το γενναίο ήρωα στην περιπλάνησή του. Η πολύχρωμη και ζωντανή εικονογράφηση του Ανδρέα Γιόβανου φωτίζει τις αγαπημένες μας ιστορίες, ενώ τα κείμενα της Σοφίας Κομηνέα σε μορφή στίχων με ομοιοκαταληξία κάνουν το διάβασμα του βιβλίου ευχάριστο και διασκεδαστικό!

Κείνα τα χρόνια τα παλιά που ζούσαν Βασιλιάδες...

Τις περιπέτειες του Θησέα που ήτανε χιλιάδες ευθύς θα εξιστορίσουμε σε μερικές αράδες.

Αριάδνη και Μινώταυρος, Προκρούστης και Θησέας, Διόνυσος, θεά Αθηνά, Μίνωας και Αιγέας.

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς:
Ο Ανδρέας Γιοβάνος γεννήθηκε στον Πειραιά. Είναι αρχιτέκτονας και σκιτσογράφος. Σπούδασε στο τµήµα Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου και είναι συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου GNB Architects, µε έδρα στην Αθήνα και τη Μύκονο.

Η Σοφία Κοµηνέα γεννήθηκε στην Καλαµάτα και είναι απόφοιτος του τµήµατος Ευρωπαϊκού Πολιτισµού του Ε.Α.Π. µε µεταπτυχιακό στο τµήµα Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών. Έχει τελειώσει δραµατική σχολή και εργάζεται ως ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved