Ζήτησαν από μαθήτρια να αλλάξει τα μαλλιά της, αλλιώς θα την απέβαλαν από το σχολείο

Η Βανέσα 12 ετών, πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο, την Ακαδημία Πίστης των Χριστιανών, από την τρίτη δημοτικού. Για αρκετά χρόνια αντιμετωπίζει τα πειράγματα των συμμαθητών της, επειδή τα μαλλιά της δεν είναι ίσια και δεν ταιριάζουν με τα «πρέπει» τους όπως λέει η ίδια.

Ζήτησαν από μαθήτρια να αλλάξει τα μαλλιά της, αλλιώς θα την απέβαλαν από το σχολείο

Κάποια στιγμή δεν άντεξε και αποφάσισε να αναφέρει το γεγονός τους υπεύθυνους του σχολείου της. Η απάντησή τους ήταν θα έπρεπε να αλλάξει τα μαλλιά της από την φυσική τους κατάσταση (άφρο) ή θα την απέβαλαν από το σχολείο.

Το κορίτσι δε θέλει να αλλάξει το φυσικά μαλλιά της και η μητέρα της, Κεν, τη στηρίζει σε αυτό. Όπως λέει η ίδια, αν τα θέλει έτσι, θα τα κρατήσει και κανείς δε μπορεί να την πιέσει γι' αυτό. Είναι όμορφη ακριβώς έτσι όπως είναι. Μάλιστα η Βανέσα σταμάτησε να πηγαίνει στο συγκεκριμένο σχολείο μέχρι που το θέμα της πήρε διάσταση και έγινε αρκετά γνωστό.

Τότε τα πράγματα πήραν θετική τροπή. Ο εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε πως θέλουν πάρα πολύ η Βανέσα να γυρίσει πίσω στο σχολείο και πως ζητάνε από όλα τα παιδιά να σεβαστούν την εμφάνισή της. Πρόσθεσε ότι οι ίδιοι τη θέλουν πίσω όπως είναι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved