Στα 100 ευρώ το επίδομα ευθύνης για εργαζόμενους παιδικών σταθμών

Μετά από σχετικό ερώτημα, το γενικό λογιστήριο του κράτους έκανε διευκρινίσεις σχετικά με το επίδομα ευθύνης που αναλογεί στους προϊσταμένους των παιδικών σταθμών.

Στα 100 ευρώ το επίδομα ευθύνης για εργαζόμενους παιδικών σταθμών

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που παρουσιάζει το dikaiologitika σχετικά με το επίδομα θέσης ευθύνης που αναλογεί στους προϊσταμένους των Παιδικών Σταθμών, επισημαίνονται τα κάτωθι:

Στους προϊσταμένους των Παιδικών Σταθμών, οι οποίοι σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Φορέα οργανώνονται σε επίπεδο Τμήματος ή Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, καταβάλλεται το ποσό 100 Ευρώ μηνιαίως, ενώ για τους Υπεύθυνους των Παιδικών σταθμών, δεν προβλέπεται η καταβολή επιδόματος θέσης ευθύνης.

Τέλος, στον προϊστάμενο του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, το οποίο σύμφωνα με τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Φορέα, αποτελεί διοικητικό τμήμα και έχει την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των Παιδικών Σταθμών, καταβάλλεται το επίδομα θέσης ευθύνης των διακοσίων πενήντα (250) ευρώ που καταβάλλεται στους προϊσταμένους τμημάτων Διοίκησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 1(α) περ. (δδ) του ανωτέρω νόμου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved