Η ιστορία αγάπης δύο 15χρονων που έγιναν γονείς! (βίντεο)

Την αληθινή ιστορία αγάπης τους, την οποία μάλιστα έζησαν πολύ μικροί σε ηλικία, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν δύο νέοι οι οποίοι έγιναν και γονείς μόλις στην ηλικία των 15 ετών.

Η ιστορία αγάπης δύο 15χρονων που έγιναν γονείς! (βίντεο)

Η νεαρή κοπέλα ήταν αρχηγός των cheerleaders ενώ εκείνος επικεφαλής της ομάδας μπέιζμπολ του σχολείου. Ερωτεύτηκαν παράφορα και θέλησαν για πρώτη φορά να κάνουν έρωτα για να ενωθούν.

Αυτή η μία φορά όμως, ήταν αρκετή για να τους αλλάξει όλη τη ζωή. Η νεαρή κοπέλα τον επόμενο μήνα δεν είχε περίοδο και αρνούνταν να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, θεωρώντας πως απλά είχε καθυστέρηση και πως όλα θα πήγαιναν καλά. Για δύο ολόκληρους μήνες, όμως, η νεαρή κοπέλα δεν είχε περίοδο.

Μέχρι που αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης που τελικά βγήκε θετικό. Περίμενε παιδί με τον αγαπημένο της ο οποίος όμως, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, της είπε πως θα τα έβγαζε πέρα μόνη της αφού εκείνος ήθελε να ζήσει τη ζωή του.

Το μέλλον ανοιγόταν μπροστά του και με ένα παιδί, δεν θα κατάφερνε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Η κοπέλα ήθελε όσο τίποτα άλλο να φέρει στον κόσμο το παιδί της, παρ' όλο που είχε και εκείνη άλλα όνειρα για τη ζωή της.

Ο καιρός περνούσε και εκείνη προσπαθούσε να κάνει ό,τι ήταν δυνατόν για να διανύσει μία ήρεμη εγκυμοσύνη, κυρίως για το έμβρυο που κυοφορούσε. Και ήρθε τελικά ο καιρός να γεννήσει. Ζήτησε από τον πατέρα του παιδιού να βρεθεί κοντά της στον τοκετό για να τη στηρίξει ψυχολογικά. Δεν θα τα κατάφερνε μόνη της. Και πράγματι, εκείνος βρέθηκε κοντά της για να υποδεχτούν μαζί την κόρη τους.

Στη θέα και μόνο ενός μωρού που είχε έρθει στον κόσμο, ο νεαρός έπαιρνε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Θα έμενε κοντά σε μητέρα και παιδί και θα πάλευε μαζί τους για το μέλλον. Πράγματι, εκείνη γράφτηκε σε σχολή κομμωτικής που της άρεσε και εκείνος σε σχολή μηχανικών, αντικείμενο με το οποίο ήθελε πάντα να ασχοληθεί. Ο καιρός περνούσε και η ζωή τους με το μωρό δεν ήταν τελικά τόσο τραγική όπως την φαντάζονταν.

Πήραν και οι δύο το πτυχίο τους και άρχισαν να δουλεύουν απολαμβάνοντας υπέροχες οικογενειακές στιγμές με την κόρη τους. Εκείνος μάλιστα, όταν η ζωή τους είχε στρώσει, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα... Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με τη συγκινητική ιστορία...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved