Δείτε τι μπορεί να αφαιρέσει το γάλα από την επιδερμίδα σας!

Το γάλα είναι μια από τις καλύτερες και πιο φυσικές πηγές πρωτεϊνών, τις οποίες χρειάζεται το σώμα για το χτίσιμο και τη σύνθεση των μυών, δυναμώνει τα δόντια, βοηθάει στον ύπνο και κάνει το δέρμα να λάμπει!

Δείτε τι μπορεί να αφαιρέσει το γάλα από την επιδερμίδα σας!

Πώς βοηθάει όμως το δέρμα; Σήμερα λοιπόν θα μάθετε ότι το γάλα εκτός από όλα τα άλλα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα του δέρματος!

Το έκανε η Κλεοπάτρα και σίγουρα κάτι παραπάνω θα ήξερε! Καλό είναι να γνωρίζετε πώς τα αμινοξέα που βρίσκονται στο γάλα, προστατεύουν την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία και την κρατούν ενυδατωμένη, ενώ το γαλακτικό οξύ δρα σαν φυσικός παράγοντας απολέπισης, απομακρύνοντας έτσι τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες από το πρόσωπο, φροντίζοντας διπλά για τη λάμψη του.

Αφού πλύνετε καλά το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και ένα απαλό για το δέρμα σας σαπούνι, βάλτε γάλα σε ένα βαμβάκι και ταμπονάρετε το δέρμα σας. Αφήστε το για 15 λεπτά να στεγνώσει και σίγουρα θα δείτε τη λιπαρότητα να εξαφανίζεται!

Έτσι λοιπόν όσες έχετε πρόβλημα με τη λιπαρότητα στο πρόσωπο, το γάλα είναι η λύση σας! Επαναλάβετε αυτή την απλή διαδικασία καθημερινά για καθαρό, απαλό δέρμα, με λιγότερες ρυτίδες και γραμμές, χωρίς λιπαρότητα. Να θυμόσαστε, δεν χρειάζετε να ξεβγάλετε το γάλα από το δέρμα σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved