Όταν όλη η αγάπη της μαμάς «κρύβεται» σε ένα απαλό άγγιγμα!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω την πρώτη στιγμή που κράτησα το μωρό μου στα χέρια μου.

Όταν όλη η αγάπη της μαμάς «κρύβεται» σε ένα απαλό άγγιγμα!

Όχι μόνο επειδή ήταν μία καθοριστική στιγμή που συνειδητοποίησα πως η ζωή μου θα άλλαζε για πάντα, αλλά διότι από τότε… δεν θέλω ούτε στιγμή να το αφήσω από την αγκαλιά μου!

Βλέπεις, κάθε απαλό άγγιγμα που μοιράζομαι με το μωρό μου, τις φορές που το κάνω μπανάκι, που παίζω μαζί του, το θηλάζω ή του φοράω την πάνα Babylino Sensitive Cotton Soft που εμπιστεύομαι, είναι για μένα κάτι ανεκτίμητο. Είναι εκείνες οι στιγμές που νιώθω πως σε αυτό το στάδιο της ζωής του, μία αγκαλιά που μοιάζει με φωλιά και ένα απαλό άγγιγμα φροντίδας, είναι οι μόνοι τρόποι που διαθέτω για να του εκφράσω την απέραντη αγάπη μου.

Απολαμβάνω κάθε στιγμή όπως την αισθάνομαι, όπως τη βιώνω και όπως πιστεύω πως είναι καλύτερο για το παιδάκι μου, με τις απλές καθημερινές στιγμές που χτίζουν την ευτυχία μου, καθώς με φέρνουν ακόμη πιο κοντά του – κι αυτό, πηγάζει πραγματικά από εμένα την ίδια!

babylino-4.jpg

Ένα άγγιγμα απαλό, τρυφερό και αναντικατάστατο, όπως τα χέρια μίας μητέρας

Η αγκαλιά, το χάδι, ακόμα και ένα απλό άγγιγμα της μαμάς στο μωρό της έχει απεριόριστη σημασία για τα μωρά μας: Επιβεβαιώνει πως αυτός ο άνθρωπος που αγαπούν περισσότερο από κάθε τι στον κόσμο, είναι εκεί, αφουγκράζεται κάθε ανάγκη τους και ανταποκρίνεται σε αυτή, με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι, όπως έχουν αποδείξει και επιστημονικές έρευνες, τα μωράκια αναπτύσσονται όπως πρέπει, με όλα τα εφόδια στη ζωή τους.

Παρατηρώντας τις αντιδράσεις των μωρών άλλωστε, κάθε μαμά μπορεί να καταλάβει πως το άγγιγμά της είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για εκείνα. Κάποιες φορές, ένα μωράκι ηρεμεί και γαληνεύει με την επαφή, ενώ κάποιες άλλες γίνεται εξαιρετικά χαρούμενο και παιχνιδιάρικο. Όπως, για παράδειγμα, όταν έχει έρθει η ώρα να αλλάξω την πάνα του: Η αίσθηση της πάνας Babylino Sensitive Cotton Soft που εμπιστεύομαι για το μωράκι μου, είναι το ίδιο απαλή με το άγγιγμά μου και του μεταδίδει την ασφάλεια που θέλω. Το ξεχωριστό της κάλυμμα, με αγνό βαμβάκι, μεταφέρει την αίσθηση απαλότητας που προέρχεται από αυτό το τόσο απλό φυσικό υλικό – που κρύβει τόσες ευεργετικές ιδιότητες για το ανθρώπινο δέρμα: Αγνό, απαλό, υποαλλεργικό, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, ενώ το αγκαλιάζει με φροντίδα.

babylino-2.jpg

Οι νέες πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με το καθολικό σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, που αποτυπώνει όλο το σύστημα ελέγχων, πιστοποιήσεων και αυστηρών διαδικασιών διασφάλισης ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν λάβει κορυφαίες πιστοποιήσεις, όπως η Oeko-Tex® Standard 100 ώστε να είμαι βέβαιη πως ενδείκνυνται για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μου.

Επιπλέον, αυτές οι πάνες διαθέτουν δείκτη υγρασίας που με ειδοποιεί για το πότε χρειάζεται να γίνει αλλαγή. Διαθέτουν επίσης ελαστικά, άνετα πλαϊνά που βοηθούν το μικρό μου να κινείται άνετα, αλλά και αποτελεσματική, Dry-Matrix απορροφητικότητα, που συγκρατεί μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη πάνα. Τι άλλο κάνει τις συγκεκριμένες πάνες να ξεχωρίζουν; Τα υπέροχα παιδικά σχεδιάκια στο κάλυμμα, εμπνευσμένα από τη φύση, εντυπωσιάζουν και το μωράκι μου που παίζει με τα υπέροχα ζωάκια, ενώ του φτιάχνουν τη διάθεση!

babylino-3.jpg

Υπάρχει ακόμα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, που με κάνει ακόμα πιο σίγουρη για την επιλογή μου και αυτός αφορά στον σεβασμό στο περιβάλλον. Διότι, οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft δεν δοκιμάζονται σε ζώα και συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμες σακούλες και χαρτοκιβώτια και από υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία. Παράγονται με 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ), ενώ η ΜΕΓΑ, έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Zero Waste to Landfill σε επίπεδο Platinum, καθώς το 2021 η μονάδα παραγωγής της πέτυχε ποσοστό 99,8% ανακύκλωσης και ενεργειακής αξιοποίησης. Κι αυτό είναι το πρώτο και σημαντικότερο «μάθημα» για την αειφορία, τη βιωσιμότητα, την αγάπη για τη φύση, που μπορώ να δώσω με κάθε βεβαιότητα στο μωράκι μου!

Οι πάνες Babylino Sensitive, που έχουν γνωρίσει και αγαπήσει χιλιάδες μαμάδες και μωρά, τώρα ανανεώνονται και έρχονται να δείξουν σε κάθε μία μας πως, ναι, γίνεται και ακόμα πιο… sensitive! Με το βαμβάκι, με ένα αγνό φυσικό υλικό, που φροντίζει το μωράκι μας ακριβώς όπως κι εμείς, οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft αποδεικνύουν πώς θα είναι το μικρό μας ασφαλές και θα έχει όλα όσα χρειάζεται, όλα όσα περικλείονται στην αγάπη της μαμάς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved