Δεκαπέντε μαγευτικές φωτογραφίες παιδιών, απ’ όλο τον κόσμο, την ώρα που παίζουν (pics)

Ανεξαρτήτως καταγωγής, κουλτούρας, θρησκείας ή οικονομικής κατάστασης, τα παιδιά, πάντα ανακαλύπτουν τον μαγικό τρόπο, για να διασκεδάσουν

Δεκαπέντε μαγευτικές φωτογραφίες παιδιών, απ’ όλο τον κόσμο, την ώρα που παίζουν (pics)

Η παιδική ηλικία είναι υπέροχη, από όπου και αν είσαι, από όποια χώρα και αν κατάγεσαι. Η παιδική φαντασία είναι το ίδιο υπέροχη και απίστευτη. Είναι απίστευτο τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό ενός παιδιού. Ειδικά, την ώρα του παιχνιδιού ένα μικρό και ασήμαντο υλικό, μπορεί να μετατραπεί στο πιο σημαντικό, σπουδαίο και μοναδικό για ένα παιδί.

# Γκάνα

paidia poy paizoyn 5

Φωτογράφοι «αιχμαλώτισαν» στιγμές παιδιών, απ’ όλο τον κόσμο: από φτωχές χώρες μέχρι χώρες του δυτικού κόσμου, την ώρα που παίζουν. Και είναι τόσο μαγικές και απίθανες, που σε ταξιδεύουν και σε συγκινούν, αλλά και σε διδάσκουν ως γονέα. Σε διδάσκουν ως γονέα ότι το παιχνίδι και η πραγματική απόλαυση και χαρά για ένα παιδί, βρίσκεται εκεί έξω στη φύση και όχι μέσα στην οθόνη ενός υπολογιστή ή τάμπλετ.

# Ιταλία

paidia poy paizoyn 8

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery και θα καταλάβετε. Και ταξιδέψετε, μαζί με τους μικρούς πρωταγωνιστές, απ’ όλο τον κόσμο!

Πηγή: boredpanda.com

Διαβάστε επίσης

Μην εγκαταλείπετε τα παραδοσιακά παιχνίδια με το παιδί σας

Παιδικό παιχνίδι: Τα οφέλη για το παιδί αλλά και το γονιό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved