Τα πιο αστεία βίντεο με ατυχήματα παιδιών. Θα σας φτιάξουν τη μέρα (vds)

Προσπαθήστε να μη γελάσετε, πολύ. Τα πιο αστεία ατυχήματα παιδιών, μέσα στο 2017.

Τα πιο αστεία βίντεο με ατυχήματα παιδιών. Θα σας φτιάξουν τη μέρα (vds)

Για αρχή, να ξεκαθαρίσουμε ότι πρόκειται για ανώδυνα ατυχήματα παιδιών, χωρίς να χτυπήσουν σοβαρά. Είναι ατυχήματα αστεία, που δεν είναι απαραίτητα από πτώσεις (υπάρχουν και αυτές και είναι ακίνδυνες) , από στιγμές όπως να μπλεχτούν στο καπάκι της λεκάνης της τουαλέτας ή να ανοίξουν το καπάκι ενός αναψυκτικού, που το έχουν κουνήσει και να χυθεί όλο στο προσωπάκι ενός παιδιού.

Το 2016, το κανάλι Funny Vines, στο Youtube συγκέντρωσε σε μία συλλογή τα πιο αστεία ατυχήματα παιδιών, μέσα στη χρονιά. Και η ανταπόκριση των χρηστών ήταν θεαματική, ξεπερνώντας τις 26 εκατομμύρια προβολές!



Απίστευτος είναι και ο αριθμός των σχολίων, που απέσπασε το συγκεκριμένο βίντεο, αφού χιλιάδες χρήστες σχολίασαν τις θεαματικές πτώσεις και τις μοναδικές αντιδράσεις των παιδιών, σε όσα τους συνέβαιναν. Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι, που δεν πίστευαν ότι πρόκειται για πραγματικά περιστατικά.

Τώρα, λίγες μέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017, το Funny Vines επιστρέφει με νέα συλλογή, με τα πιο αστεία ατυχήματα παιδιών, της χρονιάς. Και είναι εξίσου αστεία. Μπορείτε να τα δείτε. Θα σας φτιάξουν τη μέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved