6 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα δίδυμα

Το να είσαι γονιός διδύμων απαιτεί μία διαφορετική προσέγγιση σε πολλά πράγματα.

6 κοινά χαρακτηριστικά που έχουν όλα τα δίδυμα

Για να κατανοήσει κανείς πώς πρέπει να φέρεται, πρέπει να προσπαθήσει να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για τον μαγικό δεσμό των δίδυμων παιδιών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες διδυμων, μερικά πράγματα είναι κοινά για όλα τους.

Ας τα δούμε:

Μαθαίνουν να μοιράζονται από πολύ πολυ νωρίς. Οχι μόνο τα παιχνίδια, το δωμάτιο, τα γενέθλια... αλλά ακόμη και τη μαμά!

Συνηθίζουν να απαντούν στην ίδια ερώτηση ξανά και ξανά. «Είστε ομοζυγωτικά;» «Διαβάζετε μαζί;» «Εχετε τους ίδιους φίλους;» και δεκάδες άλλες ερωτήσεις που γινονται ξανά και ξανά.

Καταλήγουν να έχουν μια φωτογραφια του άλλου μισού στο πορτοφόλι ή το κινητό. Ολοι σχεδόν, όταν μάθουν ότι έχεις δίδυμο αδελφάκι θέλουν να δουν και το άλλο σου μισό.

Κάνουν συνειδητή προσπάθεια να διαχωριστούν. Θέλουν και τα ίδια τα αδελφάκια κάποια στιγμή να κάνουν κάτι δικό τους. Είτε να πάνε σε άλλη δραστηριότητα, είτε να παίξουν κάτι διαφορετικό, τα δίδυμα -ακόμη και τα πιο αγαπημένα- θέλουν κάποιες στιγμές να έχουν τον χώρο τους.

Εχουν έναν κολλητό διαθέσιμο πάντα. Ο δεσμός τους είναι μαγικός. Δεν πρέπει να τον σπάσεις και δεν μπορείς να τον καταναοήσεις. Τα δίδυμα αδέλφια έχουν πάντα έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται πιο πολυ, που κατανοούν πιο πολύ, που τους κατανοεί πιο πολύ.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν, πώς είναι να έχεις δίδυμο αδελφάκι, τα δίδυμα απαντούν: είναι απιθανο. Και μοναδικό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved