Μπαμπάς δεν πάει τα παιδιά του στις κούνιες γιατί πιστεύει ότι υπάρχει φάντασμα! (βίντεο)

Ο Scotty Denton αποφάσισε να πάει τα παιδιά του να παίξουν σε πάρκο στο Rhode Island των ΗΠΑ.

Μπαμπάς δεν πάει τα παιδιά του στις κούνιες γιατί πιστεύει ότι υπάρχει φάντασμα! (βίντεο)

Όταν όμως έφτασαν στις κούνιες, ο Scotty αρνήθηκε να κατέβει από το αυτοκίνητο. Ο λόγος; Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος στο βίντεο που κατέγραψε, μία από τις κούνιες, χρώματος μπλε, κουνιόταν μόνη της χωρίς να φυσάει!

Αποφάσισε λοιπόν να μην βγει κανείς από το αυτοκίνητο, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει φάντασμα!

Τα παιδιά του αρχικά είναι ψύχραιμα και επιχειρούν να εξηγήσουν το ...φαινόμενο με τη λογική. « Προφανώς κάποιος την έχει κουνήσει», λέει ο γιος του. «Δεν υπάρχει κανείς εκεί έξω, δεν έχει καθόλου αέρα και η κούνια κουνιέται σαν τρελή. Δεν πρόκειται να βγει κανείς έξω», λέει ο Scotty Denton. Βέβαια αρκεί μία πιο προσεκτική ματιά στο βίντεο για να διαπιστώσει κάποιος ότι και οι άλλες κούνιες κουνιούνται, όχι όμως τόσο δυνατά.

Το βίντεο πάντως το οποίο ανέβασε στο Facebook το είδαν 4,5 εκατ. φορές και τα σχόλια ήταν ποικίλα, ειρωνικά και μη. Οι περισσότεροι ωστόσο τον παρότρυναν να το ανεβάσει στο youtube!

Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος του βίντεο ο Scotty Denton δεν φαίνεται ιδιαίτερα φοβισμένος από το περιστατικό και αυτό ενισχύει την υποψία ότι το «σκηνοθέτησε» όλο αυτό, θεωρώντας το χαριτωμένο! Προφανώς μόνο για τον ίδιο και όχι για τα παιδιά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved