«Είμαστε όλοι… Μπραντ Πιτ!», γράφει ο Νίκος Συρίγος

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το «Είναι τρελή αλλά την αγαπάω» που εκφράζει όλους τους άνδρες αυτού του πλανήτη.

Νίκος Συρίγος
«Είμαστε όλοι… Μπραντ Πιτ!», γράφει ο Νίκος Συρίγος

Για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί έχουν γραφτεί ήδη εκατομμύρια λέξεις. Και θα γραφτούν άλλες τόσες και άλλες τόσες και άλλες τόσες. Το θέμα πουλάει σαν «ζεστό ψωμί». Ας είναι καλά η... Αγγελικούλα που βγάζει στη σέντρα τον κακομοίρη, για όσα έκανε (;) όλα αυτά τα χρόνια. Σε λίγο, όποιος δεν έχει δει ποτέ τον Μπραντ στη ζωή του, θα περιμένει κανένα τέρας με 6 χέρια, 7 πόδια, 3 κεφάλια που καταπίνει σπαθιά και ξερνάει φλόγες. Έναν τύπο που βαράει τα παιδιά του, πηγαίνει με πόρνες, ζει μέσα στους μπάφους και στο αλκοόλ και δεν δίνει δεκάρα για την ανατροφή τους.

Όλα αυτά φυσικά για την επιμέλεια των παιδιών, για καμιά 400αριά εκατομμύρια δολάρια που είναι να μοιραστούν και ενδεχομένως για τον πληγωμένο εγωισμό της Τζολί, που έπειτα από δώδεκα χρόνια και... έξι παιδιά, αντιλήφθηκε ότι ο Μπραντ δεν κάνει για πατέρας και ζήτησε διαζύγιο!

Δικαίωμα της θα μου πεις; Όσο δικαίωμα μπορεί να είναι για μια γυναίκα να διαλύει την οικογένεια της, βγάζοντας «mr ΤΕΡΑΣ» τον άντρα της, είτε αυτός λέγεται Μπραντ Πιτ, είτε... Ευάγγελος Μαστακουνάς, είτε Τσιν Τσον Τσαν!

Όταν σε βγάζει στον τάκο ο άνθρωπος που αγάπησες, παντρεύτηκες κι έκανες οικογένεια, το συναίσθημα είναι το ίδιο... Το ίδιο ακριβώς ακόμη κι αν απασχολεί δύο ή 2 δις ανθρώπους ... Κι είναι το ίδιο γιατί εσένα σε «σκοτώνει» ο άνθρωπος σου. Κι αυτό πονάει.

Τι είπε ο Μπραντ για όλα αυτά; «Είναι τρελή αλλά την αγαπάω». Τόσο απλά. Κι όσο λιγότερο μιλήσει από εδώ και πέρα, τόσο πιο πολύ θα ανέβει στα μάτια μου και φαντάζομαι όλων των αντρών. Γιατί έτσι πρέπει να είναι ο άντρας. Είτε λέγεται Μπραντ, είτε Ευάγγελος, είτε Τσιν! Να την αγαπάει κι ας είναι τρελή...

Για να τελειώνουμε: Μην χαλάτε την οικογένεια. Μιλάτε. Ψάξτε στα μάτια του αυτό που βλέπατε κάποτε. Κάπου εκεί είναι.

Και κυρίως μην βγάζετε πρόγραμμα τον άνθρωπο σας... Για κανένα λόγο! Αυτός ο τύπος ήταν κάποτε ο «άντρας της ζωής σου», το άλλο σου μισό... Και θα είναι για πάντα ο πατέρας των παιδιών σου... Είτε πρίγκιπας είναι για σένα πια, είτε δράκος...

Νίκος Συρίγος- Διευθ. Onsports

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved