Ένας μπαμπάς εξομολογείται: «Οι κόρες μου «σιχάθηκαν» τον Ρέμο και φταίω εγώ γι’αυτό!»

Αν κλείσω τα μάτια και προσπαθήσω να ταξιδέψω προς τα πίσω στο χρόνο, να ανοίξω το σεντούκι με τις αναμνήσεις, ένα είναι δεδομένο: Στα αυτιά μου θα ηχεί πάντα κάποιο τραγούδι του Νταλάρα... Ας όψεται ο κυρ-Σπύρος και η λατρεία του σε αυτόν τον τύπο. Όχι άδικα.

Ένας μπαμπάς εξομολογείται: «Οι κόρες μου «σιχάθηκαν» τον Ρέμο και φταίω εγώ γι’αυτό!»

Νταλάρες δεν έχουμε πολλούς. Για την ακρίβεια μόνο έναν. Με την παρέμβαση της μαμάς, στο δικό μας σπιτικό ο Νταλάρας έγινε... Ρέμος. Ρέμος στο αυτοκίνητο, Ρέμος στο σπίτι, Ρέμος... παντού. Και η αλήθεια είναι πως όλα πήγαιναν καλά μέχρι... Μέχρι τη στιγμή που είχα την έμπνευση να κάνω το «Δυο ψέματα» των δύο Αντωνάκηδων (Ρέμος-Βαρδής) ringtone... Έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου. Λάθος. Τα αυτιά μου έβγαλα.

Βλέπετε, η συχνότητα με την οποία χτυπάει το κινητό του μπαμπά και οι πλέον ακατάλληλες ώρες που σε καλεί κάποιος, έκανε τις κόρες να ακούνε... Ρέμο και να βγάζουν καντήλες.

Όχι για τον Αντώνη αλλά για το κινητό. Αυτό θέλουν να σπάσουν πραγματικά ή τουλάχιστον να το... σιωπήσουν για καμιά δεκαριά... χρόνια! Μέχρι να μεγαλώσει και η μικρή και να μην έχει ανάγκη πια τα παιχνίδια με τον μπαμπά, που όλο τα διακόπτει αυτός ο... Ρέμος!

Μπαμπάδες, κλείστε το... το ρημάδι! Για λίγο. Και αφιερώστε αυτό το χρόνο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο παιδί σας. Καμιά ανάγκη δεν είναι μεγαλύτερη. Και καμιά απώλεια δεν θα είναι μεγαλύτερη από το να χάσετε τη δική τους προσοχή. Είτε επειδή θα νιώσουν ότι τα κοροϊδεύετε, είτε γιατί θα αποφασίσουν ότι δεν γουστάρουν αυτό που συμβαίνει. Άσε που είναι κρίμα να σιχαθούν και τον Αντωνάκη για την πάρτη σας.

Νίκος Συρίγος
Δημοσιογράφος-Διευθυντής Onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved