25 χρόνια επιτυχίες!

Ο Νίκος Συρίγος αφήνει για λίγο τις κόρες και γράφει για τη... μαμά λόγω μέρας!

Νίκος Συρίγος
25 χρόνια επιτυχίες!

Δεν ξέρω αν ρώτησα ποτέ την Ειρήνη «Θέλεις να τα φτιάξουμε;». Μάλλον δεν χρειάστηκε... Ξέρω όμως ότι τα... φτιάξαμε σαν σήμερα πριν από 25 ακριβώς χρόνια! Το σωτήριο έτος 1991... Από τότε μέχρι σήμερα και με ένα... μικρό διάλλειμα, η Ειρήνη είναι αυτό που λέμε «γυναίκα της ζωής μου». Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον ήταν από τότε.

Το ένιωθα μέσα μου. Κι ας ήμουν 15 χρονών. Σε όσους λέμε την ιστορία μας, η αντίδραση είναι πάντα η ίδια: «Ουάου Love story!!!».

Η αλήθεια είναι πως σε αυτά τα 25 χρόνια, από τη στιγμή δηλαδή που η Ειρήνη μου έγραψε στο βιβλίο της Φυσικής 98411... και μου είπε «πάρε με τηλέφωνο να τα πούμε», δεν ήμασταν πάντα μέσα στο συννεφάκι. Είχαμε όμως κι έχουμε ο ένας τον άλλον. Στα καλά και στα δύσκολα. Στην γαλήνη και στη φουρτούνα. Και φουρτούνες υπήρξαν πολλές και έντονες. Αλλά το καράβι πάει ακόμη... Και έχει άλλους δυο επιβάτες: Την Εύα και την Έλενα.

Ξέρω πως γυρίζοντας σπίτι, θα φάω... πέσιμο. Βλέπετε η Ειρήνη δεν γουστάρει δημοσιότητες... Κι ας έχει παντρευτεί δημοσιογράφο. Θέλει τα εν οίκω μη εν δήμω. Αλλά ξέρει, το έχει καταλάβει πια πως κάποιες φορές «ότι και να του πω αυτός θα κάνει του κεφαλιού του». Είναι μια κάποια πρόοδος... Η μάνα μου πάλι, στα 25 χρόνια που ζήσαμε στο ίδιο σπίτι, μου έλεγε το αντίθετο απ’αυτό που ήθελε να κάνω για να κάνω αυτό που ήθελε!

Επειδή κάθε λέξη θα την... πληρώσω με αίμα, θα γράψω μόνο αυτό: 25 χρόνια, μια ανάσα... Τώρα ξεκινάμε! Τα υπόλοιπα τα αφήνω να τα πει ο Αντώνης (ένας είναι) αύριο βράδυ...

Νίκος Συρίγος - Διευθυντής Onsports.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved