Μωράκι χαστουκίζει τον μπαμπά του που ροχαλίζει

Το μικρούλι δεν άντεξε το ροχαλητό του μπαμπά και τον χτύπησε για να σταματήσει.

Έχουμε ακούσει ιστορίες με μαμάδες που δεν μπορούν να κλείσουν μάτι εξαιτίας της γκρίνιας ή της αυπνίας του μωρού τους, έχουμε ακούσει ιστορίες για μπαμπάδες που ξενυχτούν για χάρη του μωρού τους και της συζύγου τους, που θέλει να κλείσει τα μάτια της το βράδυ, αλλά ιστορίες για μωρά που δεν αντέχουν τη φασαρία των γονιών τους, ποτέ.

Ωστόσο για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και ναι, ένας μπαμπάς δεν άφησε το μικρό του να κοιμηθεί το βράδυ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, ένας μπαμπάς στο Γκουίζου της Κίνας, κοιμόταν του καλού καιρού και ροχάλιζε μάλλον ενοχλητικά, στις 16 Δεκεμβρίου, γι' αυτό, ο μικρούλης γιος του, μη μπορώντας άλλο τη φασαρία από το ροχαλητό, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στην κυριολεξία στα χέρια του.

Το μωρό κοιμάται δίπλα στην μαμά και τον μπαμπά, όταν ξαφνικά αρχίζει ο μπαμπάς να ροχαλίζει. Ο μπόμπιρας μπουσουλά μέχρι τον μπαμπά και τον χαστουκίζει. Πιστεύοντας ότι η τακτική του «έπιασε» επιστρέφει δίπλα στη μαμά του και την αγκαλιάζει. Πριν προλάβει όμως, να κλείσει πάλι τα ματάκια του, ο μπαμπάς αρχίζει το κονσέρτο ροχαλητού από την αρχή. Όπως ήταν φυσικό, ο μικρός πήγε ξανά προς το μέρος του και άρχισε να τον χτυπά μέχρι να σταματήσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved