Υπάρχουν και αυτά τα παιδιά που δεν μπορούν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους

Το συγκινητικό βίντεο με τον μπαμπά και την κόρη του που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το παιδί σας έχει γενέθλια. Ο,τι και να γίνει όμως ένα πάρτι, έστω και μικρό θα το κάνετε. Και σίγουρα θα έχετε και μια τούρτα. Πράγματα αυτονόητα και αναμενόμενα για τους περισσότερους. Υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις που τα παιδικά πάρτι είναι υπερπαραγωγή. Εκτός από τούρτα έχει γλυκά, φαγητά, μπαλόνια, σούπερ διακόσμηση και δώρα για όλα τα παιδάκια που θα έρθουν καλεσμένα.

Προσγείωση στην πραγματικότητα

Όχι! Οι τούρτες δεν είναι αναμενόμενες. Πολλές οικογένειες δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν μια για να γιορτάσουν τα γενέθλια των παιδιών τους. Ούτε τα πάρτι είναι αναμενόμενα.

Η μικρή που θα δείτε παραπάνω δεν περίμενε ότι θα γιορτάσει τα γενέθλιά της, ούτε ότι θα έσβηνε κάποιο κεράκι επάνω σε μια τούρτα. Δεν ήταν αναμενόμενο για εκείνη. Κι όμως ο πατέρας της, μπήκε στο δωμάτιό της με ένα κομμάτι τούρτα και ένα κεράκι, λέγοντάς της «Χρόνια πολλά».

Ο πατέρας της, ο οποίος είναι εργάτης σε οικοδομές στην Ανάπολη της Βραζιλίας, προσπάθησε να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης του παρά τον οικονομικό αγώνα που δίνει η οικογένειά του καθημερινά.

Φίλοι του έδωσαν χρήματα και εκείνος μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι με ένα κομμάτι τούρτα για να μην χάσει τα γενέθλια της κόρης του και να πραγματοποιήσει το όνειρό της μικρής του: να έχει ένα πριγκιπικό πάρτι.

Η ανεκτίμητη αυτή στιγμή απαθανατίστηκε από τη μαμά της μικρούλας και πλέον κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δεν χρειάζεται να ξέρει κανείς ισπανικά για να καταλάβει την αγάπη αυτού του πατέρα. «Σε αγαπώ πολύ πριγκίπισσά μου», «χρόνια πολλά αγάπη μου», «Ο μπαμπάς σε αγαπάει πολύ», «Έχεις γαλήνη, είσαι υγιής, σε αγαπάμε πολύ και μια μέρα ο μπαμπάς θα σου δώσει όλα όσα έχεις ανάγκη!» ακούγεται να λέει τη στιγμή που αγκαλιάζει την κόρη του, που σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved