Serena Williams: Η αντίδραση της κόρης της όταν έμαθε ότι θα αποκτήσει αδερφάκι (βίντεο)

Η κόρη της Serena Williams είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση βλέποντας την κοιλίτσα της μαμάς της!

Τα παιδιά θα πουν τα πιο τρελά πράγματα και η κόρη της Serena Williams δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πεντάχρονη κόρη της πρωταθλήτριας του τένις, είχε την πιο επική αντίδραση βλέποντας την φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς της για πρώτη φορά και μαθαίνοντας ότι θα γίνει μεγάλη αδερφή.

Το ζευγάρι δεν είχε πει τα νέα στην Olympia μέχρι τη μέρα του Met Gala, όπου και η Serena Williams αποκάλυψε ότι θα γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

«Η Olympia δεν το ξέρει ότι είμαι έγκυος αλλά με είπε χοντρή όταν νευρίασε μαζί μου κάποια στιγμή. Μου είπε "μαμά, είσαι χοντρή". Προσπαθώ να μην το παίρνω προσωπικά επειδή γυμνάζομαι αρκετά, και είμαι κάπως "ε... είμαι;"», αποκάλυψε η Serena σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στις 23 Μάϊου στο YouTube.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, η Williams και ο σύζυγός της, Ohanian ζήτησαν από την Olympia να καθίσει στον καναπέ και της είπαν ότι ένα αδερφάκι είναι καθ'οδόν.

«Θυμάσαι τότε που προσευχόσουν για μια μικρή αδερφή ή έναν μικρό αδερφό;», είπε η Serena. «Λοιπόν, πήγαμε στον γιατρό και μας είπε ότι τελικά δεν είμαι χοντρή αλλά έχω ένα μωρό στην κοιλιά μου!».

«Αστειεύεσαι;», ρώτησε η Olympia! «Ω, θεέ μου είμαι ενθουσιασμένη!».

Και για αυτό το «ενθουσιασμένη» δεν αστειευόταν, επειδή άρχισε να πηδάει και να τσιρίζει από χαρά μέχρι που σκόνταψε και έπεσε. «Είμαι εντάξει!», είπε θέλοντας να καθησυχάσει τους γονείς της.

Δείτε παραπάνω το ξεκαρδιστικό βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved