Σάββας Πούμπουρας: Δείτε τι φόρεσε στην κόρη του και πήγαν βόλτα – Είναι φανταστικό! (pics)

Η μικρούλα είναι μια γλύκα.

Σάββας Πούμπουρας: Δείτε τι φόρεσε στην κόρη του και πήγαν βόλτα – Είναι φανταστικό! (pics)

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει ξετρελαθεί με την κόρη του.

Ο ερχομός της ήταν ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να ευχηθεί ο παρουσιαστής. « Το μωρό είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Κάθομαι, το χαζεύω, ξεσκ@τ@ζω με χαρά, το λατρεύω, το αγαπάω. Δεν έχω λόγια. Είναι κάτι μοναδικό. Νομίζω είναι την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που το ήθελα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Και είναι και κόρη. Αυτό που ζήτησα. Μια κόρη τον Δεκέμβρη. Και μου ήρθε. Έχει λίγα ξενύχτια αλλά το κάνω δημιουργικά», είχε πει περιχαρής στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το Πρωινό».

Ουκ ολίγες φορές ο …τρελαμένος μπαμπάς έχει ανεβάσει stories με την κόρη του αγκαλιά, απολαμβάνοντας την μυρωδιά της.

« Η ζεστασιά στο στήθος μου, τα σαλάκια στην μπλούζα μου, τα μικρά ροχαλητά και το ατελείωτο νάνι.. Ο μπαμπάς σε ρόλο καγκουρό.. αξία ανεκτίμητη..❤», είχε γράψει σε μία από τις αναρτήσεις του ο Σάββας Πούμπουρας.

Τώρα που είναι πέντε μηνών, και το πρόγραμμα δεν έχει μόνο φαγητό και ύπνο, την παίρνει στο μάρσιπο και πηγαίνουν πολλές βόλτες.


https://www.instagram.com/p/B_o0Gf5gddX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες λοιπόν όταν ο καιρός βελτιώθηκε παροδικά, πήρε την Κύνθια και πήγαν άλλη μια βόλτα, στα Βριλήσσια.

Η κόρη του είναι στο μάρσιπο κοιτώντας μπροστά, όμως αυτό που τραβάει αμέσως την προσοχή είναι το εντυπωσιακό μαντήλι που φοράει στο κεφαλάκι της.

Αντί να σας το περιγράψουμε αξίζει να το δείτε στην gallery που ακολουθεί μαζί με άλλες φωτογραφίες που κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει ο γνωστός παρουσιαστής στον λογαριασμό του στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved