Είκοσι διάσημες που έμειναν έγκυες σε ηλικία κάτω των 25 ετών - Δείτε ποιες είναι (vid)

Επέλεξαν να γίνουν μητέρες σε μικρή ηλικία.

Είκοσι διάσημες που έμειναν έγκυες σε ηλικία κάτω των 25 ετών - Δείτε ποιες είναι  (vid)

Στις αρχές Μαϊου το super model Gigi Hadid επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik.

Συγκεκριμένα, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή του Jimmy Fallon, «The Tonight Show», με τον διάσημο παρουσιαστή να τη συγχαίρει για τα νέα κι εκείνη να τον ευχαριστεί.

Η Gigi Hadid θα γίνει μητέρα σε ηλικία 25 ετών. Δεν είναι όμως η μοναδική διάσημη που αποφάσισε να αποκτήσει παιδί σε σχετικά νεαρή ηλικία.

Η Kylie Jenner, μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες influencers στον κόσμο, έγινε μητέρα σε ηλικία 20 ετών! Η ίδια είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της και μόνο όταν γέννησε την κόρη της από τη σχέση της με τον Travis Scott, το ανακοίνωσε στο Instagram. Όπως είχε σχολιάσει ήταν συνειδητή επιλογή καθώς δεν ήθελε να μεταφέρει στο μωρό που κυοφορούσε το άγχος και την πίεση που θα της ασκούσαν τα ΜΜΕ.

Ομως και η τραγουδίστρια Britney Spears καθώς και η μικρή της αδελφή Jamie Lynn Spears απέκτησαν παιδιά σε νεαρή ηλικία ενώ η ηθοποιός Sofia Vergara ήταν μόλις 20 ετών όταν απέκτησε τον γιο της, με τον οποίο έχουν μια υπέροχη σχέση.

Δείτε ποιες άλλες διάσημες απέκτησαν ή θα αποκτήσουν παιδί σε νεαρή ηλικία στο βίντεο που ακολουθεί :



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved