Μελίνα Νικολαΐδη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Δέσποινα Βανδή με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας (pics)

Η γλυκιά φωτογραφία και το τρυφερό μήνυμα της 16χρονης Μελίνας για τη μαμά της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Δέσποινα Βανδή με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας (pics)

H Δέσποινα Βανδή εκτός από λαμπερή και επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά.

Τα δύο της παιδιά, καρποί του έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, είναι η πρώτη της προτεραιότητα και αυτό που επιθυμεί είναι να βρουν αυτό που θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και να το κάνουν καλά.

Όλα αυτά τα χρόνια η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης απέφευγαν να εκθέτουν τα παιδιά τους στη δημοσιότητα. Σπάνια ανέβαζαν φωτογραφίες τους στα social media και ακόμα και τότε, φρόντιζαν να κρύβουν τα πρόσωπά τους. Πλέον όμως, ο 13χρονος Γιώργος και η 16χρονη Μελίνα έχουν μεγαλώσει και η διάσημη μαμά ανεβάζει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή και της Μελίνας δεν είναι απλά μία σχέση μαμάς και κόρης. Οι δύο τους είναι πολύ δεμένες και απολαμβάνουν πολλές δραστηριότητες παρέα. Η Μελίνα, όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της, έχει το δικό της προφίλ στο Instagram, το οποίο όμως είναι «κλειδωμένο» και τις αναρτήσεις της μπορούν να τις βλέπουν μόνο οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Χθες, ωστόσο, μία από αυτές τις αναρτήσεις, την έκανε share και η Δέσποινα Βανδή. Η Μελίνα Νικολαΐδη ανέβασε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία με τη μαμά της με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας και έγραψε:

«Χρόνια πολλά μαμά! Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εσένα».

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με την κόρη της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved